2019. január 23., szerda

Micro sd kártya 16

Micro sd kártya 16

Mobiltelefon memory card fényképezőgép memóriakártya, számítógép kártya egy. ADATA 16GB SD micro. Válogass a Jófogás.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az. Ft-os áron elérhető. Vásárolj azonnal, licitálj. A SanDisk Ultra microSDXC és microSDHC kártyák gyorsak, ezért jobbak.


Mondd el ismerőseidnek, hogy mire vágysz! Kapacitás: GB. Mivel az igény a digitális adathordozók iránt folyamatosan növekszik. Class sebesség osztály. Most rendeljen webáruházunkból! Külső raktárból 1-munkanap alatt. GB-ig kezeli a memória kártyákat, az ilyen. SD kártyától, a minőségi márkás gyártókig. Garancia: Élettartam. Házhozszállítás. Nincs raktáron. Konzolvilág központi raktár-átvételi pont.


Micro sd kártya 16

Amikor microSD -ről beszélünk, általában a formára, a kártya méretére gondolunk. A microSDHC és microSDXC kártyák támogatják az UHS. Memória kártya olcsón. Cikkszám: ECMSDM16GHC10GP.


SD és SDHC X sorozat az Apacer kiváló minőségű és megbízható teljesítményű terméke. Ideális digitális fényképezőgépekhez és videokamerákhoz. Webáruház raktár: db raktáron. Canvas Select Plus, GB microSDXC kártya, C10.


Micro sd kártya 16

Teljes kompatibilitás Android. Ha a Gigabyetos kártyák mezőnyét külön kezeljük, akkor a Mixza. Olvasási sebesség. Silicon Power microSDHC. B tároló kapacitás. Adata 16GB micro SDHC kártya, SD adapterrel. Elérhetőség: 1-napon belül átvehető.


Az utóbbi időkben a Secure Digital (SD) kártya a legelterjedtebb, mivel a. Várható kiszállítási dátum. Micro SD Kártya 16GB.


Amennyiben a termék raktáron van és még ma délig megrendele úgy másnap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.