2019. január 24., csütörtök

Htc desire 650 kijelző

A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet. Notebook-alkatrész. Több ezer termék, egyenesen a raktárról.


Törött lcd kijelző, pixelhibás kijelző kijelző csere, kijelző szalagkábel hiba. Ingyenes bevizsgálás. Szállítási idő: Beszerzési idő: nap.


HTC telefonod kijelző cserére szorul mert betört vagy megrepedt? Használat és beállítások. Kijelzők, érintőképernyők, érintőpanelek. Fekete színű, kerettel.


Olcsó új eladó és használt Htc desire 5kijelző. Adatlapok, tesztek, hírek. Színes kijelző, IPS. Gyártó TokShop. Entre y conozca nuestras increíbles ofertas y promociones. They will charge a hefty amount on the same, but this will ensure 100% genuine replacement screen. Megjegyzés: Amennyiben a készülék kijelzője ívelt, abban az esetben a protektor csak a sík. Descubre la mejor. Kompatibilis márka, HTC. Tempered Glass 0. Fólia típusa, Sík üvegfólia. Anyaga, Edzett üveg.


Vastagság, 3mm. I have a question Do you. Külső, kijelző.


A fröccsöntött dizájn a készülékházon is folytatódik, és ezúttal nem csak az anyaghasználat egyszerűségére gondolok, hanem. Kialakítás, Érintőképernyős.


Operációs rendszer, Android. Memória (RAM), GB RAM. Ft - év garancia. Vissza a telefon, navigáció lcd védő fóliák kategóriába. Elérhető, 2-munkanap. KEDVENCEKHEZ ADOM. Tedd egyedivé, és egyben óvd meg készüléked a sérülésektől.


A készüléket a HTC Magyarország biztosította számunkra. HD kijelző foglalja a legnagyobb helyet a 14x 7x mm-es. A gyártó 1óra beszélgetési és akár 6óra készenléti időt ígér, ez a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.