2019. január 25., péntek

Elm327 hibakód olvasó

Hitelesített telefonszám. Ingyen szállítás 10. Ha tetszett a videó kérlek íratkozzatok fel. Feltöltötte: Comet Mr. Csatlakoztasson. A piacon kapható talán leguniverzálisabb és legegyszerűbben vezeték nélküli hibakód olvasó eszköz. Legfrissebb Chip ELM 145a alapján készült, ennek köszönhetően támogatja az összes kommunikációs protokollt aminek köszönhetően kiválóan működik. ODBportra csatlakoztatható. Wifi kommunikáció, Androi PC támogatás.


Használat után nem szükséges kihúzni az autó OBD. Hibakód olvasás, törlés. OBDdiagnosztika és hibakód olvasás gépjárművekhez okostelefonra.


Ez az eszköz képes a hibakódok olvasására és lehetővé teszi azok törlését is! DTC hibakódok a széleskörű hibakód adatbázis segítségével.


Az akció véget ér:napórapercmásodperc. Az univerzális EOBD hibakód olvasók igen széles kínálatban kaphatók. ELM3OBD hibakód olvasó bluetooth.


Elm327 hibakód olvasó

Tucatnyi gyártó kínál egyszerűbbnél egyszerűbb kis kijelzős készülékeket, ezek. Használd bluetooth-on keresztül akár laptoppal akár mobiltelefonnal! TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS VÁSÁRLÁS. Függő hibakódok olvasása,törléseA gyártó saját hibakódjainak olvasásaFreeze frame adatokMotor teljesítménymérés (HP) és egyéb paraméterek mérése.


Autó hibakód olvasó és diagnosztika Bluetooth-os. Részletek, leírás. Ezzel az eszközzel hibakódokat olvashat, és törölhet autójából illetve. Rendelésre: várható szállítás hét - hónap.


Elm327 hibakód olvasó

Szállítási költség : 1. Olvasd és töröld ki a hibakódot egyszerűen, otthon, szakember segítsége nélkül! Elm3hibakód olvasó program letöltés:pdf. OBDII OBDBluetooth autódiagnosztika hibakód olvasó HIBAKÓD OLVASÁS -TÖRLÉS! Olvassa diagnosztikai hibakódok, mind az általános és.


Elm327 hibakód olvasó

Eladó 1db ELM 3Bluetooth autódiagnosztika, hibakód olvasó interfész. Azonnal postázom. Olvassa el a szenzoradatokat, hibakódok, a jármű diagnosztizálására. OBDbluetooth autó diagnosztikai hibakódolvasó törlő Android telefonokhoz.


Vonzó és intuitív grafikus interfésze egy traktor műszerfalát jeleníti. Eladó a fenti obdbluetooth hibakód olvasó elm327. OBD-II scan olvasók. Hozzászólás témája: Re: ForDTC, ford specifikus hibakód olvasó app.


Nagyon sok program. FOXWELL NT2OBDCAN diagnosztikai, hibakód olvasó. Segítség a választáshoz. Nekem wifis van es nem tud csatlakozni a olvasó és a android.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.