2019. január 9., szerda

Cs 1 6 szerver készítés ingyen

Weboldal készítés ingyen. Counter Strike 1. Akarsz magadnak cs 1. Töltösd le innen a hlds-t. Server name:amit akarsz az lesz. Map:amit akarsz. Network: Internet. Itt a következő. Magas színvonalú, lagmentes, DDoS védett játékszerver hosting, a legjobb szolgáltató CSszerver bérlésére. Videosmart Cs 1. Sziasztok, én D3R3K vagyok és szeretném bemutatni első videómat! A videó végén nem vette fel a játékot sajnos de azért érthető.


Ha nem Cisco routeretek van akkor itt egy régebbi. Ingyenes war szerver és HLTV. Tört szerver készítés! Csokinyuszi - uCoz csokinyuszi. Non-Steam - Mindenkilapja deb. Ezen az oldalon minden eggyes szervert megtalálhatsz. HLDS Install - CS 1. JokeAlmighty Klienst, és játssz. Nincs klánod es nincs. Most, február ig, ha elmúltál éves, és top vagy, ingyen admint kapsz! VIP: ember hozatal. A szerver folyamatos készítés alatt áll! CS :GO - ALT:V - Discord - TeamSpeak.


Condition-Zero szerverek árait. A jó öreg CS 1. Tartalmaznia kell a következőket: 1. Játékszerver igénylés - Nexus hosting nexushost. PÉLDA: Neved: Példa János Milyen szervert szeretnél: pl.


Kérsz szerver hírdetést: Igen kérek. Multi Theft Auto( MTA). Csatlakozz te is Discord szerverünkre, és beszélgess ingyen barátaiddal, csapattársaiddal. MagyarHosting - Co Cs1.


Szerver CFG Editor. A Half-Life a mai napig az egyik legjobb hangulattal rendelkező FPS. Honlap készítés ingyen. Felhívás: Ha szeretnél egy saját Team Speak szobát ingyen, csak jelezd bátran valamelyik ADMIN -nak.


GAMETRACKER Close. Van egy szerver amit csináltam lan-on haverokkal sokat játszótunk rajta. Most internetesé akarom tenni de nem meny. Kábel nettem van és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.