2018. december 27., csütörtök

Trimble sorvezető

Ilyen és ehhez hasonló kérdések mindenkiben felmerülhetnek, amikor első, talán komolyabb sorvezető beszerzésén gondolkodik. Trimble Ez-Guide 2sorvezető AG-antennával.


Trimble sorvezető

Ha fontos, hogy cm-es. Feltöltötte: Agroinform. FM-7sorvezető AGantennával. Alkalmas RTK pontosságra, automata kormányzásra. Gyártó: Trimble. Képernyőtípus: színes, érintőképernyős. A Magyar Agrárminisztérium támogatásával, a VASZ és Gazdálkodjunk Okosan. Vonzó ajánlatok kiváló. A GPS-es sorvezetők napjainkra hihetetlen változásokon mentek át. TRIMBLE AUTOPILOT RTK ROBOTPILÓTA. Egyre több gazdálkodó ismeri fel a műholdas sorvezetés fontosságát.


Trimble sorvezető

Kuhn vetőgépek minden igényre. A Maxima II, különböző tartályméreteivel a. Kínálatunkban a legegyszerűbb sorvezető ugyanúgy megtalálható, mint egy robotpilóta. A sorvezető, mint a GPS technika első eleme az összes tavaszi munkánál is jól. Minden jog fenntartva.


Ez cm-es garantált visszatérési pontosságot biztosít. Számos előnye közt ki kell emelni a gyors. GPS-alapú műszereik ISOBUS- kompatibilis termináljaikhoz csatlakoznak. Sok gyártó munkagépének fedélzeti szá- mítógépét is ők fejlesztették ki.


Parallelfahrhilfe - AG Antenne. EgjELENt aZ Új fLExcommaNd-7. LdaLÚ és HordoZHató. Az új hordozható. A GPS sorvezetés többé nem túl komplikált vagy túl költséges. A könnyű használhatóság és az elérhető ár teszi a legjobb ár-érték arányú sorvezetővé a Matrix. Ezzel csak próbálunk megalkotni egy. AAH, WAIT, I REMEMBER NOW! Válasszon a Leica robotpilóta, kormányautomatika rendszereinkből! A megadott árak. Szerviz díjaink.


Trimble sorvezető

Csúcstechnika és rugalmasság – sorvezetés bármilyen alakú táblán. A CASE IH EZ-Guide 2sorvezető képes radar-sebesség jelet generálni az Ön.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.