2018. december 7., péntek

Sérült pdf helyreállítása

Javítsa meg PDF -fájljait az AvePDF online eszközökkel. Javítson meg egy sérült vagy hibás PDF fájlt. Hogyan javíthatunk egy PDF dokumentumot online. Adatok megmentése hibás PDF fájlból.


Online, nincs szükség telepítésre vagy regisztrációra. Ingyenes, gyors és egyszerű. Adobe PDF hiba A fájl sérült, és nem lehet helyrehozni hiba elég gyakori.


Sérült pdf helyreállítása

Tudja meg, hogyan javíthatja ezt az lépést. A sérült PDF helyreállítása a Windows rendszerből. Ez a legegyszerűbb megoldás. Ebben a megoldásban szüksége van egy professzionális.


A PDF fájlok helyreállítása, 3-lépések segíthetnek megtalálni őket vissza. DataNumen PDF Repair a legjobb PDF helyreállítási eszköz a világon.


Javíthatja a sérült vagy sérült Acrobat programot PDF fájlokat, és állítsa vissza az. Ha a sérült fájlokról nincs másolatunk, akkor érdemes kipróbálni a. PowerPoint, Zip, RAR, jpeg,gif, tiff, bmp, png és PDF állományokat. A Callas pdfCorrect - az Adobe Acrobat bővítményeként - egyetlen egyszerű kattintással pillanatok alatt kiszűri és kijavítja a PDF hibáit, elgördíti.


Acrobat PDF -fájlokat, és őket, amennyire lehetséges, így a fájl korrupció veszteség minimalizálására az adatok helyreállítására. Van-e élet PDF nélkül vagy az Adobe ajándékbüntetése nélkül?


Próbáld csak elképzelni az életet formátum nélkül. Nem jött össze? Világos, miért. Hali Kaptam mailban egy PDF dokumentumot, de semmivel se tudom megnyitni.


Sérült pdf helyreállítása

Próbáltam már pdf repairos programmal, ami azt írja ki, hogy. Az összes rendelkezésre álló adat egy új pdf dokumentumba kerül, amely a helyreállítás eredménye. Nincs szükség speciális készségekre.


A törölt vagy sérült PDF -dokumentumok helyreállításához a. Ez az eszköz lehetővé teszi a sérült PDF fájlok helyreállítását. A cikk annak a problémának a megoldását írja le, amelynek következtében nem tudja megnyitni a csatolt Excel, Word- vagy PowerPoint-fájlt.


Visszakaphatja PDF fájljait vagy a leggyakoribb formátumban mentett képeit, beleértve a. Hibás, sérült PDF fáj javítására szolgálló program. A 109-es hiba a sérült PDF -fájlnak is köszönhető.


Egy másik gyakori ok az, hogy a fájl sérült. Lehet, hogy volt néhány. Megpróbálhatja helyreállítani a programot magában: lépjen a "Súgó", majd a. Számos oka van annak, hogy a fájlok válnaksérült vagy sérült.


Megjegyzés A következők csak a csatolt helyi naplóval rendelkező sérült naplófogadók helyreállítására vonatkoznak. WRKJRN parancsot.


Sérült pdf helyreállítása

PDF -fájlok, JPEG- képek és MP3-zenék és ZIP-fájlok hozhatók vissza az életbe. Sérült fájlok bármilyen fájltípuson előfordulhatnak, beleértve a Wor Excel, PDF, képfájlokat és a Windows rendszerfájlokat.


Szerző: David Stern 87. Oldalak száma: 235.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.