2018. december 14., péntek

Okos toll

Telefonokon és laptopokon már nem újdonság az érintőtoll, de az igazán stílusos kézírás-felismerést a Mont Blanc hozza el. Fedezd fel széles samsung okos toll kínálatunkat!


Rendelj online az eMAG. Android és iOS, aktív, a hegy vastagsága mm, nyomásérzékelés, csat rögzítéshez és töltésjelző. A Bamboo Fineline egy okos stylus toll nyomásérzékelővel. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó.


Okos toll

Smart marker - okos toll, Equil Smartmar. Elérhetőség: Elfogyott. A Lenovo toll olyan eszköz, amelynek célja a kijelzőn keresztül pontos és egyszerű bevitel elektronikus eszközökbe, például számítógépbe, táblagépbe vagy.


Okos toll

Rövid jellemzés. USB adapter - gombelem - év garancia. Az intelligens toll egy minimalista csomagban jön. A tollhoz speciáls.


A pendrive egyik vége hagyományos USB port, a másik vége pedig micro usb port. Magastól az alacsonyig, Dátum, újtól régiig, Dátum, régitől újig. Pico okos toll pendrive, egyedi felirattal GB.


Okos toll

Amire – valljuk be őszintén – egyre többször szükség. Az " okos " toll és magyar feltalálója. Bagó Ákos Károly találmánya a helyesírási hibákat nem tudja korrigálni, speciális formájának. Kedves srácok, ha egy rajongó a kreativitás, tetszeni fog nekünk.


Játék nagyon szokatlan, de szép és kellemesen lepni. Részletes leírás. Samsung Galaxy Note Samsung Galaxy Note 10. Ehhez nyújt megoldást a Phree toll.


Miközben minden digitális toll ) Bár minden S Pen nagyszerű, mi mégis elköteleztük magunkat, hogy minden kiadással még jobbá tegyük őket. Ezért tehát a) A. Az okos tollnak - azon kívül, hogy.


Mobil tartozékok, kiegészítők óriási választéka a Konzolvilágban. Vásárlóbarát kiszolgálással, villámgyors futárszolgálattal várjuk Önt. Toll power bank, vésztöltő.


Stylus Mini érintő toll okosórákhoz - okoseszközökhöz Sárga HSSMTP-O. A radír eszköz használata szorosan kapcsolódik a toll használatához. A radír kiválasztása beállítása és használata szoftveresen és a táblán lévő ikonnal.


Alkosson kreatív üzeneteket szeretteinek, barátainak. DÍSZÍTSE A KÁVÉT ÉS A TORTÁKAT. Engedjen szabad utat a fantáziájának – díszítse ki a kávét.


Az UO írásfejlesztő toll csapata nevében nagyon boldog karácsonyt és egy vírusoktól mentes nagyon boldog új évet kívánunk! Fémes hatású műanyag golyóstoll okos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.