2018. december 12., szerda

Motoros sisak bluetooth

Fedezd fel széles motoros sisak bluetooth kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. InterCom Helmet Communicator motoros bluetooth headset. Elsősorban azoknak találták ki, akik bármilyen okból bukósisakot kell, hogy.


Beszlgetés a vezető és annak utasa között, vagy több motoros között. Többféle motoros kommunikációs eszközzel várunk üzletünkben. Adóvevők, és bluetooth sisakbeszélők. Utas-vezető és motor - motor közötti kommunikációk.


A legolcsóbb sisakbeszélő motorosoknak. A világ vezető bukósisak komunikációs szettjei a Powerbike Motorosboltban. Budapest, Kiss János altb. Akkumulátor: 3. Ruházat, sisak.


Szállítással is kérheted. Mindenkinek, aki. Ebben a csomagban két sisakhoz való komplett szett van! Bike-to-bike intercom: lehetővé teszi az utas és a motoros vagy két motoros.


Motoros sisak bluetooth

Használatával kéz-nélküli. Sisak kihangosító átbeszélő SHA Motorosoknak. Click image for Gallery. LSbukósisak webáruház.


Motoros sisak bluetooth

Sisakbeszélő - kétirányú kommunikáció motoros számára, óra beszélgetési idő, fm rádió, km hatótávolság. Beépített újratölthető Li-ion.


Motoros sisak bluetooth

Sisak -kommunikáció – EuroMotor motoros üzlet és webáruház. Bukósisak kihangosító bluetooth -os! A Sena ezt a sisakot teljesen az alapoktól kezdve építette fel azért, hogy már az első motorosok is.


A termék jelenleg nincs raktáron! Bluetooth -integrált bukósisakjával, a Momentummal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.