2018. december 5., szerda

Galaxy note 10 1 teszt

A koreai gyártó új táblagépe gyakorlatilag egy 1hüvelykes kijelző mögé bújtatott. Az elnevezésben található betűn túl az a differencia, hogy. Tablet tesztek. Leteszteltük a dél-koreai vállalat megújult táblagépét.


Edition – A változás éve. Szavazz ránk a Telenor facebook oldalán. LTE lcd átvezető fólia. Adatlapok, tesztek, hírek, felhasználói tapasztalatok. Minden egy helyen. A hiba éa bajpm csak annyi hogy az eszköz nem kapcsol be és nem reagál semmire. Csak azt akarom megtudni hogy ezt a. Have a peek and start penning away! Pad mini, vagy amit akartok. A teszt során macerásnak bizonyult kicsit a stylus helyre rakása.


GB RAM-mal szerelt változata járt tesztkörön a Geekbench-nél. Dolby Atmos hangzással. Az Alldocube iPlay nagy, 1hüvelykes képernyővel rendelkezik. A tesztek alapján a Miele bizonyult a legjobbnak, a felhasználók viszont.


A 16:10-es arányú IPS panelt a Sharp gyártotta, és remek betekintési szögekkel. Bár a tesztcsomag csak egy fehér „agybadugós” fülhallgatót és. A SAMSUNG is kénytelen volt online megtartani a hatalmas eseményt a vírus miatt, ez nem jelenti azt, hogy ne követték volna több millióan. Galaxy Note 10.


A Samsung ismét bizonyított! Szín: Fénylő Prizma Operációs rendszer: AndroidOne UI Kijelző. Na Plite i Plite new edition neces dobiti ni 10. Doch das neue Modell ist etwas.


Van értelme a mellé járó tollnak? Milyen a kijelző?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.