2018. december 25., kedd

Dvd fejtisztító lemez

A tisztító CD antisztatikus keféjével eltávolítja a port és piszkot, így gondoskodik a hosszabb élettartamról, és gyorsabb kiolvasási sebe. Szállítási idő: Raktáron, vagy értesítést követően. Aktuális és akciós ajánlatok.


Biztonságos választás és vásárlás. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Hullámkarton almazöld.


DVD írómat akarom vele kipucolni,meg a DVD lejátszómat,van sok ilyen tisztító lemez akad interneten venni akarok egyet,de mi a lényege? Az ednet lencsetisztító. Tartalmaz egy tisztító. A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ!


Kínálatunkban legutóbb ekkor volt. C DVD, Blu-ray lemezek az Euronics. Rendelj online az eMAG. A fejtisztító lemez eltávolítja a használat során lerakódott port az optikáról.


Dvd fejtisztító lemez

A beolvasási hibáknak gyakran nincs más oka, mint az optika szennyezettsége. A CD lejátszó lencséjének biztonságos és egyszerű tisztításához. Tegyen kis mennyiségű folyadékot CD lemez keféire.


Antisztatikus lencsetisztító lemez CD - DVD - Blu Ray optikához. MR7- Dvdlemezbolt. CD- DVD -Blu Ray lemez memóriakártya pendrive és. A Maxell lencsetisztító DVD lejátszók tisztítására lett tervezve.


A CD-k, DVD -k és a lejátszó rendszeres tisztítása meghosszabbítja a lemezek élettartamát, és védi a lejátszót. Használata egyszerû. A legjobb Írható.


Vásárlás: Írható DV CD lemez árak, akciók. Olcsó Írható DVD, CD lemezek összehasonlítása, rendkívüli írható C írható DVD akciók az Árukereső árkereső oldalon.


Hol a legjobb írható cd dvd ? CD és DVD olvasó és író lézerlencséjének tisztítására - másodperces tisztítási folyamat - automatikus. MINI 8CM DVD TISZTITÓ LEMEZ. Fogyasztói ár80Ft. DVD -lejátszót még sosem szedtem szét,de nyilván ott is megoldható ez.


Hogy ezek a boltban kapható fejtisztító lemezek hogyan működnek. Olcsó eladó új és használt fej tisztító lemez. Akciós lemezek, Hanglemez akár házhozszállítással is!


Dvd fejtisztító lemez

Eltávolítja a port és piszkot. Tisztító, cd rom és dvd fejtisztító lemezek. Nem is rossz órabér, igaz? Egy optikai meghajtót tisztító lemez ! Az index képen már láthato.


Házhozszállítás. Mennyiségi egység: db. Gyártó: Bandridge. Garancia: hónap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.