2018. december 10., hétfő

Duoband kullancs nyakörv

Duoband kullancs nyakörv

Beaphar Gyógyszeres nyakörv Dog - Kutyák bolha és kullancs fertőzöttsége ellen. Folyamatos viselés esetén hónapos védelmet nyújt. Az esszenciális zsírsavak észterei hozzájárulnak a nyakörv.


Több, mint 1féle bolhanyakörv és kullancs elleni nyakörv közül. Nem 100%-os, de az árát mindenképp megéri, sőt, vetekszik némely drága termékkel. Duoband 2innyakörv kutyáknak cm.


DuoBand 2inbolhairtó nyakörv macskáknak. Add to wishlist. Milyen kullancs és bolhaelleni nyakörvet érdemes venni a kutyának.


Duoband kullancs nyakörv

Bobi Star bolha-és kullancsirtó nyakörv kutyák részére A. A termék ára csak bejelentkezés után látható! Hazánkban az 1-4. Kullancs okozta kórok – Figyelje a tüneteket! Jelenleg nincs elérhető ajánlat, kérjük válasszon az alábbi‬.


Nyakörv - Kutya. Bolha és kullancsirtó SPOT ON. Legnagyobb ellenségeink a kullancsok és a bolhák, ám nem szabad a szúnyogok. Bolfo nyakörv bolha és kullancs ellen cm.


Szállítás:1-munkanap. Tavasz- indito kutyáknak. Lehet hogy régóta a boltban volt már, az itteni kullancsok szeretik. HATÓ- ÉS SEGÉDANYAGOK. DUOBAND kullancs - és bolhairtó nyakörv. Kiszerelés: csomag. Közeli lejárattal! Rendelő Hatvan- Galgahévíz. A készlet erejéig! Babesia canis, Babesia gibsoni) által okozott betegség, melyet a kullancsok terjesztenek. Beaphar bolha- és kullancsirtó nyakörv kutyák részére.


Duoband kullancs nyakörv

Ctenocephalides felis) és kutyák kullancs (Rhipicephalus sanguineus.). Sorsolás: 2017. Kattints a részletekért: Nyereményjáték.


Ezenfelül minden felszerelés is kapható, ketrec, nyakörv, bolhairtók, valamint ellenállhatatlan kiegészítők, divatos „ruházat”, különleges póráz, játékok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.