2018. december 6., csütörtök

Derék csípő hányados

A derék - csípő arány megmutatja, mennyi zsír található a hason a csípőhöz képest. A kockázatok szempontjából nem csak a testzsír mennyisége, hanem a zsír. Alakja sok mindent befolyásol életében, külsőleg-belsőleg egyaránt. Derék - csípő arány kalkulátor.


Nézze meg, hogy testzsír eloszlása alapján Ön a veszélyeztetett kategóriába tartozik-e. A derék – csipő arány kalkulátor segítségével pillanatok alatt kiszámítható, hogy a derék és csípő méreted alapján a normál, esetleg az alma, vagy a körte típusú. Haskörfogat (cm). Csípőkörfogat (cm).


Alma vagy körte típusú. Néhány személyi edző számolja ki csak a derék - csípő hányadost, az első konzultáció alkalmával. Mivel az InBody készülékek is számolnak. Számítsd ki a derék - csípő arányát.


A haskörfogat növekedése és a derék - csípő hányados magas értéke a szívbetegségek nagyobb kockázatát jelzi - különösen nőkben. Az index értéke.


Waist circumference and waist-to-hip ratio are related to gestational. A derékkörfogat és a csípőkörfogat elosztásával kapott érték. A derékböség, a derék – csípö hányados és a gestatiós glukóztolerancia kapcsolata.


Egyes megalapozott vélemények szerint a derék-csípő. A helyes arány nők esetében vagy kevesebb, ami azt jelenti, hogy a derékméretnek kevesebbnek kell lennie a csípő méretnél.


A derékméret és a derék - csípő arány az általános elhízásnál nagyobb veszélyt jelent a miokardiális infarktus szempontjából – különösen a nők. Ugyanakkor bár a derék - csípő arány az egyik legjobb mérőszám az ideális súlyra nézve, és a betegségek rizikójának előrejelzésére is.


A váll, a mell, a mell alatti körméret, a derék és a csípő körmérete hasznos adatok lesznek. Kanadai tudósok szerint az infarktus kockázata a derék - csípő arányból megjósolható.


Mármint szerintetek. Vagyis: a derék legyen kb. Antropometrián a test fizikai jellemzőivel foglalkozó tudományágat értjük, amelynek mérőmódszereit a táplált- sági állapot. A derék-csípő aránnyal a női attraktivitást "mérik" a férfiak.


Optimális derék - csípő aránynak számít, ha a derékbőség és a csípőkerület. A derék kerülete egyszerűen kiszámítható: a magasságból 100-at kell levonni. Mystic Day mérettáblázat.


Derék csípő hányados

Osszuk el a derékbőséget a csípőbőséggel. Ha ennél magasabb az. A női testalkatok közül a férfiak számára a klasszikusnak mondható homokóra alak a legvonzóbb, vagyis a kerekded mellek. Ezzel a számítással egyszerűen megbecsülhető, hogy ki vagyunk-e téve túlsúlyból adódó kockázatnak, vagy sem.


A hosszanti testarányokra vonatkozó, napjainkig is általánosan elfogadott rendszert a XVI. Centiméterben mérjük hitelesített, tizedes beosztású mérőszalaggal. A módszer a korai jelzője az.


Derék csípő hányados

Kutatások alapján minél kisebb ez a bizonyos hányados ( minél inkább homokóra-szerű a sziluett), a férfiak. A titok az arányokban rejlik.


Derék csípő hányados

Ha a mell esetleg mindehhez nagyobb, az javíthat ezeken az arányokon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.