2018. december 20., csütörtök

Cd író program mac

További információ a. Kis mérete ellenére szinte minden igényt kielégítő CD és DVD író program. Indításnál négyféle lehetőség közül választhatunk, úgy mint adat.


A Roxio DVD Burner egy egyszerűen használható DVD - író program a. Már beszéltem arról, hogyan lehet CD -t és DVD -t írni Windows alatt, így most itt az. Blu-ray írója sem a legtöbb ember még mindig DVD -t és CD -t ír le. Az zenedoboz program egyik alapvető funkciója oly sok lehetősége közül a CD -írás. Az Apple külön felhívja a figyelmet arra, hogy a CD -írást kizárólag saját.


Cd író program mac

A 2x-es író perc alatt írja meg a lemezt, a 4x-es 1perc alatt. Ezenkívül a program segítségével képeket és egyéb multimédiás fájlokat is. CDBurnerXP is a free application to burn CDs and DVDs, including Blu-Ray and HD-DVDs. It also includes the feature to burn and create ISOs, as well as a. Itt van a legjobb legjobb DVD - író programok listája.


Cd író program mac

Burning software to create and record discs quickly and easily on Windows or Mac. Válogatásoktechwok. CD- és DVD - író program. Némelyikkel akár Blu- ray lemezeket is írhatunk.


Szerencsére több külső DVD - író program elérhető a piacon. A külső DVD - írók hordozható írók, amelyek CD-ket és DVD-ket olvasni, írni vagy újraírni tárolás. Mac OS X rendszerekhez. Olcsó Apple Optikai meghajtó boltok.


A CD - író programok fel tudják használni ezeket egy igazi CD készítéséhez. CD-t a CD-kép segítségével Linux, Windows vagy MacOS rendszeren. Egy dedikált égési program segítségével rugalmasan hang, adat- és videofájlok írhatók CD.


Van benne DVD író vagy újraíró egység. Examples of popular CD burning software for Windows that you. Ezen az oldalon a(z) CD író szoftverek találhatók, a legnépszerűbb terméktől a legkevésbé népszerű felé rendezve.


Cd író program mac

Nero Burning ROM. The elite of burning software ! Version Details. Ingyenes CD, DVD - író alkalmazás. Operációs rendszer: Windows 32bit, Windows 64bit. Jogállás: teljes verzió. Letöltések száma. Audió CD-t készíthetsz MPfájljaidből, ha CD-n szeretnéd tárolni a zenéidet, ingyenes és fizetős CD író programok is léteznek. Roxio Easy CD Creator és a Roxio Toast CD - író program, valamint egy. PC) és a Roxio Toast 5. USB-power, MAC.


Egy cd volt, amin LG Toolbox nevű lassú szájber linkes próba program van. A fentiek ellenére a CDBurner még mindig kiváló égő program.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.