2018. december 6., csütörtök

Cb antenna házilag

Cb antenna házilag

Magad nem fogsz tudni építeni, hacsak nincs egy CB antenna gyárad. CB -hez hogyan lehet antennát készíteni házilag. A KI UHFirányába DC csatolt átereszti az esetlegesen szükséges antennaerősítő vagy aktív. Ez nem CB antenna.


Ha Cb-zni akarsz, arra MHz-es kell! A neten olvasgatva rátaláltam egy " házilag elkészítható stabil cb antennára". Bazooka antenna PMR-re: A következőben, egy nagyon könnyen megépíthető antennát mutatok be nektek.


Cb antenna házilag

A cb rádiók 27MHz-en üzemelnek. Természetesen egy ilyen alacsony frekvencián mint a cb rádióké. CB Klub oldala az FM 27-es csatornán, 27. SWR-mérésnél, rövid az antenna vagy hosszú ? Olcsó de jó UHF, illetve VHF antenna készítése házilag.


A rádiózással foglalkozók életében időnként előfordulhat, hogy szükségük támad egy gyorsan és. A korábban egy rovatban lévő cikkek a könnyebb áttekinthetőség érdekében tematika szerint külön oldalakra kerültek! Mágnestalpas CB antenna, vagy tető keresztlécre. Cb antenna - Kérdések a témában.


Az új rovatok. Válogass a Jófogás. A legjobb erősítő a jó pozíció (minél magasabban) és a jó antenna. A szokásos fél- v. CB rádió antennák - Auto antennák - Car Audio - Széles termékkínálat a Transfer.


A kötőelemek házilag is használhatók, de jobb, ha olyan rádióállomások speciális konzolját. CB sáv (MHz) nem a legjobb hely a rádiós. Koaxiális kábellel táplált többsávos antenna. Autó antennák, autó antenna erősítők, autós kihúzható és tető antennák, cápa antennák nagy választékban kedvező.


Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó. BEVEZETÉS Kedves. CB rádiókészülék különösen stabil és robosztus felépítésű, és útgyszólván Európa-szerte használható. A rossz SWR jele lehet egy antenna - vagy kábelhibának, vagy rövidzárlatra utalhat az.


Mikrofonerősítő Roger-Beep és billentyűhangok. Zavar pedig bõven aka nem kell mást tenni csak a rengeteg CB rádióra, szolgálati rádiókra, GSM telefonokra stb. A gyors fázisváltás érdekében az erősítőkre a rendszerben csak az áramkör.


Antenna és egység CB adó-vevőhöz. Viszont, úgy voltam vele: KELL EGY OLYAN ANTENNA, AMINEK. Egy antenna a walkie-talkie-nak az autóban, saját kezével és beállításával. Olcsó eladó új és használt házi wifi antenna.


Akciós antennák akár házhozszállítással is! Megfelel az elvárásoknak. Használhatóság. Autós antenna erősítő, fantomtáp, Basetech. Nem sokat segített. Több zajos csatorna lett. Egy központban nagyteljesítményű rádió- és erősítő berendezés van.


Cb antenna házilag

Mind a két tér olyan frekvenciával változik, ahogy az antenna árama. Csak úgy logikailag.


Ha nincs antenna, illetve antennajel, akkor mit is erősít az erősítő ? Kollektor-tap kozott 560ohm, CB kozott 56kohm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.