2018. december 13., csütörtök

Canon nyomtató papír

Améretre vágva. Ez a selyemfényű papír a valódi fotópapírok textúrájánál jobb minőséget biztosít. Termékek széles. A készülékben. Ideális fekete-fehér. Itt gyorsan és egyszerűen megtalálod a nyomtatódhoz való tonert és patront. Ha elakad a papír, a Riasztás (Alarm) jelzőfény narancssárgán villog, és automatikusan egy hibaüzenet jelenik meg a számítógép képernyőjén. Sablon, például vonalas vagy négyzetrácsos papír nyomtatása.


Canon nyomtató papír

Jó minőségű általános irodai felhasználású fénymásolópapír ! Utolsó db raktáron. Gyorsbeállítási útmutató. Szabályozásokkal és biztonsággal kapcsolatos tájékoztató.


Canon nyomtató papír

Mini fotónyomtató. Nyomtató papír. Alkalmi papírelakadás a nyomtatóban több okból is előfordulhat. A leggyakoribbak közé tartozik a rosszminőségű irodai papír használata és a papír nem.


Mi a különbség a nyomtató papír és másoló papír között? Fotópapír, bevonatos papír rendelhető. Canon Yellow label Standard. Kb egy év állás után kezdtem el újra.


Ezzel a nyomtatóval nem használhatók a. Fénymásoló papírok. A nyomtató nem nyomtat. Tintasugaras, lézer és multifunkciós nyomtató kellékanyag árjegyzék, árlista. CANON fotó és proof tekercs.


Lézer nyomtatókhoz is használható. Szükséges CAD- papír : normál papír, CAD- pauszpapír. Tökéletes kivitelt. Raktáron Hol kapható. Mennyiségi egység: csg. Elérhetőség: Katalógus 8C. Helyezze be a megfelelő nyomtatófejet.


A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! A papír kezelése. A felhasználásig. Vissza a nyomtató tartozékok kategóriába.


Canon nyomtató papír

Papír tálca: db normál papírlap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.