2018. november 14., szerda

Monitor tápegység hiba

Teljes működésképtelenség: a monitor nem ad magáról életjelet, semmilyen kezelőszervre nem reagál, a bemenetére adott jelet is beleértve. Most jön ami téged érdekel egy 17"-es monitor táppanelje amiben benne van az inverter panel is(általában egy panel a kettő)tudomásom szerint MAX:10. Ragasztó az a trutyi, kicseréled a kondenzátorkat és megjavul. Mivel a 19V fele terheléstől 14V-ra esett egyértelmű volt, hogy a táp a hibás.


Van egy lg fullhd ips led monitor, aminek nincs meg a gyári tápja. Ha ez meghibásodik a monitor nem fogad jeleket, vagy be sem kapcsolódik. LCD monitor hibákra. A monitor fokozatosan megadta magát.


Tudnék valami egyszerût mérni amibõl kiderülne hogy a táp hibás és mennyire. De akár még a visszacsatolás (többszörös, illetve többkörös védelem) is lehet hibás, bár ez kevésbé valószínű. Ez egy elterjedt, könnyen javítható hiba, bárki meg tudja csinálni aki felhasználó szintű forrasztópáka kezelésre. Megvárható Samsung monitor szervíz és egyéb típusú monitor javítás.


Több oka lehet, a leggyakoribb az inverter vagy a táp panel hibája. Ha nincs külső tápegység, akkor le kell szerelnie a monitort, és meg kell keresnie a működési hibát a táblán. Az itt felsorolt hibák egy része a régi képcsöves monitorokra jellemző ezt.


A hibajelenség az, hogy a monitor semmilyen külső jelre nem reagál. A hibás vagy nem megfelelő tápegység cseréje azt eredményezheti, hogy a. Mivel tudtam hogy merre is keressem a hibát így rögtön a tápegységet kerestem. Teljes sötétség, de a monitor bekapcsolás jelzője továbbra is világít. Ezeknél a modelleknél ilyenkor kibonto a táp panelen kicserélsz 5db.


Bosnyák PC Szerviz: Hibás számítógépek és laptopok javítása (Márka független laptop szerviz) Javításokat. Töltésvezérlés, tápáramköri meghibásodások. Olcsó eladó új és használt hibás lcd monitor.


Ez a hiba könnyen javítható a RAM-ok és a PC belső tisztításával. Tápegység hiba : Okozhatja a jelenséget a tápegység meghibásodása is. Vettem egy kishibás, 17"-os Prestigo LED-monitort,amit a Prohardveres.


Monitor javítás rész. LPT- SPI flash égető áramkör. Legtöbb hiba a monitorok esetében, a tápegységben található kondenzátorok. Szállítással is kérheted.


Gondolom szeretnéd hosszabban nézni. DDD Tápegység, elkók vagy inkább CCFL csövek. Videó hibák, a hibakeresés leírásai. Nem ritka, hogy egy hibás tápegység "kihúzza" a számítógép egy részét.


A PC tápon nem érdemes spórolni mert a rossz táp a legkülönfélébb hibákat. A sok rejtélyes lefagyás, kékhalál, belassulás mind mind okozhatja a hibás tápegység. Az eredeti előlapi kapcsolót áthelyeztem a táp házára a monitor kimenet. Ha hibát észlel a számítógép, a monitor vagy a szoftverek működésével.


Ellenőrizze, hogy a tápegység hátulján lévő (egyes típusokon megtalálható). A számítógépes tápegység saját kezűleg történő javítása csak a hibás tünetek vizsgálatával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.