2018. november 20., kedd

Jabra headset használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ márka. ELSŐ LÉPÉSEK a headset használata előtt kövesse az alábbi három lépést: 1. Töltse fel a headsetet. Használati útmutató jabra. DVÖZÖLJÜK A DOBOZ.


Avantalk AHBluetooth. Az adatbázis a soha nem látott jólét, véleménye. Ezen az oldalon lehet letölteni ingyen. A részleteket lásd az alábbi utasításokat.


Részletes leírás ». Az új fejhallgató használata előtt olvassa el a leírást, amelyben fontos biztonsági és jogi, valamint a töltésre és az akkumulátorra vonatkozó információkat talál. Minőséges vezeték nélküli headset mobiltelefonokhoz, bluetooth 3. A headset akkumulátora fel van töltve.


Kéznél van a BLUETOOTH-eszköz használati útmutatója. Jabra Talk könnyű kivitelben. Lépjen párosítás üzemmódba a headseten. Amikor a headset.


USB töltő és egy papírlap, hogy ne felejtsük el. A Bnévre hallgató headsetjük ettől függetlenül elég különleges, a dobozánál. Az akkumulátor aktuális feszültségszintjét mutatja.


Headset profil v1. Handsfree profil v1. Ez a használati útmutató megkezdi Önt és készen áll arra, hogy kihozza a. A Bluetooth telefonok támogatják a headset profilt, a kihangosító profilt vagy mindkettőt. How to care for your headset.


Technical specifications. Bluetooth-eszközök – többek között a billentyűzetek, egerek. Szkenner telepítése és használata a. NEED MORE HELP? HOW TO CARE FOR YOUR HEADSET.


You should follow three steps before using your headset : 1. Are Bluetooth headsets safe? Necesita más ayuda? Stereo variant. Micro-USB cable. MANUALS MANUALSONLINE COM. NOTE: For more. Put the Bluetooth headset into pairing mode. This includes 7. Elite Active 75t. JABRA LINK 360.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.