2018. november 15., csütörtök

Irányított wifi antenna

MaxLink irányított WiFi panel antenna 4GHz 15dBi. Antenna - elérési pont (Access point), WiFi 802. Levehető antenna. Masszív szektor antenna 5GHz-es airMAX AC pont-multipont hálózatokhoz.


Nagy nyereség, zajvédelem és kiváló irányítottság jellemzi. A két választható típus. Vásárlás: Wlan antenna boltok, Wlan antenna árak összehasonlítása.


Akciós Wlan antenna áruházak, wlan antenna vásárlói vélemények. Olcsó Wlan antennák. Bi irányított WiFi antenna 1-10m kábellel, Kültéri, oszlopra szerelhető Nyereség: 10dBi Frekvenciatartomány: 2. GHz Nyílásszögek: 60° Csatlakozás.


Gyártó: TP -Link Garancia: év. Nem rendelhető. Ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Yagi,panel,parabola és grid wifi antennák 3-25dBi nyereséggel távolsági wifi vételhez kültérre és.


Wifi antenna 4GHz ingyen internetre pl:Hotspot pontokra. Wifi, kültéri, panel, beltéri, wireless, kamion, irányított és dipol omni antenna.


Wifi, földi, tp link, kamion, irányított, uhf nagylepke, dipol omni és panel antennák. GEM Microwave irányított antenna. A nagy nyereségű körsugárzó WiFi antennák.


A TRANS-DATA KGZantennát a GHz-es sávra tervezték. Ezt kliens antennaként használhatják. A rácsos szerkezetű reflektor miatt, az antenna ellenáll az. GHz-en üzemelő Wireless irányított antenna N aljzattal szerelve.


Irányított wifi antenna

Kedvezményes ár ¹. Az épület belsejében egy irányított antenna képes áthatolni a járhatatlan falakat WiFi jel. Jó lehetőség az irányított panel típusú antenna használata. Irányított antenna (48). Az Ubiquiti Rocket Maz antenna hátuljára közvetlenül felerősíthető.


RE505X - a legújabb vezeték nélküli Wi-Fi 6-os technológiával felszerelve a gyorsabb, nagyobb kapacitású hálózatért. Nagy Hatótávolságú WIFI USB antenna.


Ez az antenna irányított, ami azt jelenti, hogy egy keskeny, szûk sugarú szöget fed be, tehát a parabola, szoba- vagy. Válogass a Jófogás.


Szerezd be a konzerv wifi antenna elkészítéséhez szükséges kellékeket! Mindössze pár forintból vásárold meg az N-típusú csatlakozó aljzatot, kell még négy kis. Digi International WiFi antenna XB2B-WFPS-0Külső RP SMA, SMT, U. FL GHz XB2B-WFPS-0vagy WiFi.


Alapítói Veronica Cramer és Bognár József. A kommunikációs antennák gyártásának. Ez a Delock antenna lehetővé teszi a 4GHz-es sáv beltéri és kültéri használatát.


Irányított wifi antenna

A tervezési jellemzőknek köszönhetően az irányított antenna összpontosítja és tömöríti a jelet, szelektíven irányítva a fogadó. Teljesítménye csak az adóról függ.


Irányított wifi antenna

A minap sikerült belefutni egy érdekes, WiFi hatótávolság problémába. Access Point-nak minősülő irányított antennával egybeépített eszköz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.