2018. november 22., csütörtök

Fülre akasztható headset

Fülre akasztható headset

Hol vannak a legjobb Jabra Head. Válogasson fantasztikus árú Headset és audio ajánlatainkból! Nézz szét webáruházunkban! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és.


Mobiltelefon kihangosítók, headsetek, hangszórók és egyéb vezeték nélküli kiegészítők nagy árukészlete a MALL. HU-tól remek áron! Fedezd fel széles fülhallgató fülre akasztható kínálatunkat!


Xbox 3mikrofonos fülhallgató, fejhallgató headset. A személyes headset szinte minden alkalommal felhasználható. Jól használható pl. Fejhallgató és mikrofon.


Fülre akasztható multimédia headset, Fülre akasztható headset. Egy mozdulattal. Huawei AMbluetooth headset sztereó, (nyakba akasztható, mikrofon, IPX5..


Fülre akasztható headset

BLUETOOTH fülhallgató, headset fülgumi (pár, szárnyas) ÁTLÁTSZÓ Apple. A Blitzwolfnál is ez utóbbi értelemben használjuk a vezeték nélküli headset.


TDK Active SB30BL fülhallgató sport, fülre akasztható. Bluetooth sztereó sport headset fülhallgató. Anyaga: - Cikkszám. Plantronics EncorePro 5kép, fotó. Kérjen ajánlatot. Astrum (Prémium) headset. Sport Stereo Headset – fülre akasztható fülhallgató sportoláshoz. A zene erőt a megtisztítja a lelke. Mégis milyen fül, vagy fejhallgatóra van szükségünk, mire szeretnénk használni ? Ear Clips), ami egy hurokkal rögzíti a fülön a fejhallgatót.


Vezeték nélküli, Igen. Hatótávolság, méter. Beszélgetési idő, óra. Készenléti idő, 2óra. Töltési idő, óra. A Portable DB fülhallgató a legalsó szegmensben próbálja felvenni a versenyt nevesebb gyártók termékeivel. SPORT headset beépített. Fő profilja a sportolás, vagyis a. A headset beépített mikrofonnal rendelkezik, így nem csak a készülékeden tárolt zenék lejátszására képes, segítségével hívásokat is lebonyolíthatsz.


Az eredeti BlitzWolf BW-HPután a gyártó úgy gondolta, hogy kicsit tovább fejleszti, így megérkezett a Pro verzió, amelyből már az RGB világítás sem maradt ki. A levehető, szilikonos fülpántok garantálják a tökéletes, kényelmes viseletet.


Sony tartozékok. Jó állapotú, ha bekapcsolom, működik. Sjnos letesztelni nem tudom, párosított eszköz hiányában. Csak az adott típusokhoz jó!


Fülre akasztható headset

BLUEDIO HS SZTEREO BLUETOOTH NYAKBA AKASZTHATÓ HEADSET - V5. Prémium minőségű anyaghasználattal, rendkívül könnyű kivitelben ( kb. g ). Legfrisebb online. Látom itt sokan. Olyanra lenne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.