2018. november 23., péntek

Elm327 obd bt hibakódolvasó

Győződjön meg autója biztonságos működéséről! Ingyen szállítás 10. Budapest, XVIII. Szállítással is kérheted. Feltöltötte: Comet Mr. Ft, 22% kedvezménnyel. KONNWEI KW8OBDII hibakód olvasó törlő eszköz diagnosztika PROFI. BLUETOOTH rádiós kapcsolaton. Csatlakoztasson. Fel van szerelve egy bluetooth modullal, amely. OBD II bluetooth hibakód olvasó, amelyet az európai, amerikai és japán autók túlnyomó részében használnak.


Az akció véget ér:napórapercmásodperc. Diagnosztika - Android. Ugye te sem szeretnéd állandóan szervibe vinni az autót? Rengeteg időbe és pénzbe.


Jelenleg az egyik legjobb diagnosztikai interfész a saját kategóriájában, és előnye, hogy a személygépkocsi-motorok többségéhez kapcsolódik. Használat után. A Torque talán a legismertebb, legelterjedtebb OBDII app.


Elm327 obd bt hibakódolvasó

Bluetooth -os, Wifis eszközök, és egy kis zsebdiagnosztikára már. TOVÁBBI RÉSZLETEK ÉS VÁSÁRLÁS. ELM3Hibakód olvasó OBD bluetooth. Például használhatja-e a kocsi audio berendezését?


Elm327 obd bt hibakódolvasó

Elektronikus eszközök. OBDdiagnosztika és hibakód olvasás gépjárművekhez okostelefonra. Lambda-szonda teszt. GPS-es útvonal rögzítés.


Elm327 obd bt hibakódolvasó

Sajnos szinte képtelenség a motor ECu- hoz csatlakozni. Rendelésre: várható szállítás hét - hónap. OBD -II ingyenes program, amely. Azonnal postázom. Mini OBDEml3V1. Meleg figyelmeztetés. OBD II diagnosztikai interfész az európai, amerikai és japán járművek túlnyomó. Ft-os áron elérhető. Eladó a fenti obdbluetooth hibakód olvasó elm327. Az összes elterjedt, szabványos OBDprotokollt ismeri, bevált széles körben. Nagyon sok program.


Szabvány: OBDPárosítható eszközök: Android szoftverrel rendelkező telefon, ill. Epp tegnap probaltam ki egy bluetooth -os elm3-et egy open astra g-vel es egy odb2-es programmal (lumian), es mukodik. Hali mindenkinek:keresek ELM 3OBD EOBD WIFIs autó diagnosztika.


Elérhetőség, Menny. Találatok obd hibakód olvasó elm 3kifejezésre az Extreme Digital oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.