2018. október 29., hétfő

Duoband bolhanyakörv kutyáknak

Errő a nyakörvről szeretnék kérdezni. A kutyás boltban ezt ajánlották erre a. Duoband bolha- és kullancsirtó nyakörv A. Kutyák bolha (Ctenocephalides felis), és kullancs (Rhipicephalus sanguineus) fertőzöttsége ellen.


Folyamatos viselés esetén hónapig hatékony. Nyakörv macskáknak. Panzi sampon 2ml kutyáknak és macskáknak bolha-kullancs riasztó.


Duoband bolhanyakörv kutyáknak

Beaphar Gyógyszeres nyakörv Dog - Kutyák bolha és kullancs fertőzöttsége ellen. Kutyáknak szánt kullancsirtó és -riasztó nyakörvek tartósságát tesztelte.


Bolha- és kullancsírtó valamint bőrtápláló nyakörv kutyák részére. BEAPHAR BIOCollarPlus bolhanyakörv kutya. Kutya ápolás - Díszállat Pláza. Ft Nettó ár: 0Ft. DUOBAND 2innagy. Sétáló fólia lufi, kutya, 23". A csomag tartalma. BIOSPOTIX bolhanyakörv kutya nagy. Biospotix bolhanyakörv kutya nagy 75cm Részletek. JGENERÁCIÓS BOLHANYAKÖRVKÉNT SZAGTALAN ÉS VÍZÁLLÓ. Kullancs és bolha elleni. Kiltix kullancs- és bolhanyakörv kutyáknak.


Kérnék egy kis segítséget fressnapfba vettem duoband bolhairto nyakörvet viszont a cicák. Mindenesetre próbaképp leveszem róla a bolhanyakörvet, hátha. Benti kutya, van saját fekhelye, de bármikor ki tud menni az udvarra.


Pedig volt bolhanyakörve. Amúgy, akár hám, akár nyakörv, a bolhanyakörv akkor is használható. Ui: Hámot az említetteken kívül még a légcsőszűkületes kutyáknál. Majdnem kutyát ölt a bolhanyakörv Frissült a cég.


Barátnőm görög nyaraláson rühatkát kapott kóborkutya símogatástól. A képeken látható kutyák örökbefogadhatóak. Jelenleg Hajdúszoboszlón várják.


Hírek, történések: Február 23. Köszönjük szépen a bolhanyakörveket ! Az én kilós kutyámra a Közepes és nagytestű kutyáknak, kg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.