2018. október 8., hétfő

Dualshock 4

Fedezd fel széles dualshock controller kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Playstation (PS4) kontrollerek készleten. Gyors kézbesítés. Segítünk a választásban. Tekintsd meg a termék információit. Biztonságos vásárlás. Megfelelő kiegészítők. Beépített újratölthető akkumulátorral és az olyan egyedi tulajdonságokkal, mint például a touch pa a light bar és a SHARE gomb, a DUALSHOCK V2. Kiegészítő billentyűket kap a Dualshock kontroller.


A Back Button Attachment két plusz billentyűt és egy OLED kijelzőt ad a kontrollerhez. Rezgő és mozgásérzékelő funkció. Akkumulátor kapacitás óra. Az újratervezett DUALSHOCK vezeték nélküli vezérlő a kezedbe adja a precíziós játékot, és segítségével átveheted az irányítást a játék.


A játék részletei. Hozz létre még több gólszerzési lehetőséget a vadonatúj dinamikus támadási. Az érintőpanel segítségével pedig eddig nem látott módon léphetünk interakcióba a. Az új, beépített szenzor rendkívül érzékeny mozgásvezérlést tesz lehetővé.


Dualshock 4

A PSés a DSszétszedéséről, tisztításáról, újrapasztázásáról, alkatrészek cseréjéről és esetleges. It is similar to the DualShockwith several new features.


PlayStation debütálásával egyidőben a. Product Description. Azonnali műsorsugárzás. Ossza meg győzelmeit és elismeréseit ismerőseivel a népszerű közösségi hálózatokon.


PSSony Dualshock Wireless Controller (OEM) White - fehér termékünk most 17. Ft-os áron elérhető. Vásároljon kényelmesen és biztonságosan. A kontroller ÚJ ( doboz nélküli ) hónap gyári,magyarországi, hivatalos SONY garanciával!


Dualshock 4

A Sony új kiegészítővel érkezik a DualShock kontroller számára. DualShock Back Button Attachment, amely beállítható gombokat takar a kontroller. Ez a speciális bundle tartalmaz db DualShock kontrollert fekete színben és Fortnite tartalmakat: Neo Versa öltözéket - csak a Battle Royale játékmódhoz és.


A világ talán legismertebb kontrollere új funkciókkal felvértezve tér vissza! A korábbi Dualshock kontroller továbbfejlesztett változata, textúrált markolattal, és gombokkal, valamint az érintőkijelzőn lévő LED-el.


Kompatibilis, PC és PS4. Részletes keresés». Hozzáadás a kedvencekhez loading. Használt, eredeti Sony DUALSHOCK Vkontroller töltőkábellel. Játssz úgy, ahogy arról mindig is álmodtál.


Dualshock 4

A pontosabb analóg karoknak. Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.