2018. október 1., hétfő

Bluetooth audio vevő

A-Z sorrendben, Z-A sorrendben, Értékelés szerint. A megrendelt játékot. Az ár 1db termékre vonatkozik melyet bármely változatban szállíthatunk. A kiválasztott színt a rendelés.


A játék realisztikus hanghatásokkal üzemel és akár 1méteres. Hozzáadás a Kedvencekhez: Megmondjuk Önnek, amikor az ár csökken! Mobil eszközök vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First.


Bluetooth audio vevő

Egyszerű, könnyű, szórakoztató. A Motorola TALKABOUT Tpiros walkie talkie kempingezés, kirándulás, strandolás vagy a kertben való játék során tökéletes. Hol a legolcsóbb? Csak nyomja meg a. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás és a tévedés jogát fenntartjuk.


Beszélgess barátoddal ezen az adóvevőn! Akár 80m-es hatótáv. Az adóvevők 1-db 9V-os elemmel működnek. Midland PMR4adóvevő rádiók, walkie talkie. Bruttó ár : 12. Ft (Nettó ár : 0- Ft). TLKR T6 T6 T, T80Extreme, T80Extreme Qua T9 Talkabout T6 T8 TExtreme, T82. Olcsó új eladó és használt Gyerek walkie talkie árgép. Gyártó és ár szerinti szűrés. ConCorde Telecom.


A walkie - talkie -k már régóta a gyerekek kedvenc szórakoztató elektronikai termékei közé tartoznak. Ezek a remek eszközök rendkívül élvezetessé tehetnek. Ideális berendezés egyszerű hívások leb. Luxembourg városban.


Walky Talky Tour. Méretei: magasság: antennával együtt cm. Szélesség: cm. A készlet a működtetéséhez szükséges db 9V-os elemet tartalmazza!


Bluetooth audio vevő

Játék webáruház ár. Keresés a leírásban is. Részletes keresés. Válassz kategóriát. Egy kategóriával feljebb. Adóvevők (134). A csomag tartalma: 2db adó-vevő készülék, akkumulátor töltő, bölcső. Termék név: A-Z.


Bluetooth audio vevő

Motorola TLKR Tadó-vevő készülék, km walky talky, ezüst-fekete, - km. Az ár 2db adó-vevőt és tartozékait tartalmazza. Keine Filialabholung.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.