2018. október 9., kedd

Bluetooth audio adapter autóba

Bluetooth audio adapter autóba

Kapcsolódó keresések: bluetooth aux adapter. Mini bluetooth audio adó-vevő, mm. Fedezd fel széles bluetooth aux audio adapter kínálatunkat! EDR max m - mm-es sztereó csatlakozóaljzat - A2DP sztereó profil.


Az adapter általában beépített akkumulátorral rendelkezik, amely. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Többé nem kell az audio kábelekkel va.


Bluetooth audio adapter autóba

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Okostelefont használhatsz zenehallgatáshoz, navigációhoz, telefonáláshoz. Nézz szét webáruházunkban!


Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és. Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben régi autórádiónkat moderné varázsolni. AUX és RCA Adapter autós zene. Ez az adapter lehetővé teszi, hogy vezetés közben is tudjon telefonon beszélni.


Bluetooth audio adapter autóba

Az autórádió nem tud USB-ről és memóriakártyáról zenét lejátszani? Ugyanarra kell hangolnod az autórádiót is. Következő lépésként a telefonodat kell összehangolnod vele bluetooth -on keresztül, ez is épp csak.


Bluetooth FM transmitter és autós töltő, USB csatlakozóval. BLUETOOTH TRANSZMITTER - AUDIO ADAPTER, 3. Univerzális vezetéknélküli bluetooth audio átjátszó. Autós kiegészítők.


Kristálytiszta. Aux-in, USB, Bluetooth. Nagyszerűen használható a bluetooth kapcsolattal rendelkező autós. Kihangosító készülékeink segítségével autó vezetés közben is maximális biztonsággal.


Rendeljen autós kelléket, FM modulátort, telefon-kihangosítót vagy. Apple Vezeték nélküli bluetooth audio adapter hangszóró gari hifi wireless vevő. Kompatibilis minden okostelefonnal. FM Transmitter MPlejátszó Dual USB.


Manapság az összes új autóba rendelhető MP3-as CD-s rádió. DAB digitális autórádiók. Alapkészülék vagy prémium. FMBT PRO - 4intelefon kihangosító és BT -FM modulátor.


Raktáron ideális az autórádiók ∅mm AUX funkciójának bővítésére. ESPERANZA USB 2. CAR Qvezetnék nélküli audio transmitter LED kijelzővel.


Illetve a bluetooth funkcióval rendelkező fejegységek közül a "komolyabbak".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.