2018. október 5., péntek

Bluetooth adapter erősítőhöz

Harman speciális A2DP és EBR (Extended Bit Rate) technológiájával, így még gyorsabb és még szélesebb adatátvitel érhető el. Bluetooth audió adapter. Hagyományos sztereó erősítőhöz csatlakoztatva, laptopról, telefonról történő zene. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső.


Fedezd fel széles bluetooth hifi adapter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Vagy az új, szuper vezeték nélküli fülest hoznád össze a tévével? Vélemények és értékelések.


Beszerzési idő 1-nap. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Nonda ZUS univerzális autó audio adapter, bluetooth olcsón! Házimozi rendszer, erősítő, hangfal. Jack kábellel. Beépített DSP független erősítő, HIFI. Feltöltötte: AnonimInc. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Yamaha RX-V7erősítőhöz vettem. Nagyon egyszerű csatlakoztatni a telefonhoz, laptophoz.


Mindkét csatlakozót bekötöttem, az RCA-t is és a jacket( AUX). Olcsó új eladó és használt Erősítő bluetooth adapter. RCA kimenettel, így csatlakoztatható közvetlenül a bemeneti aljzatokra az otthoni audio, erősítő. Garancia: hónap.


Gyártó: BSPEECH. Elérhetőség: kifutott. Egy elég régi bt adapteremmel próbáltam összelőni a telefonomat, hogy. Sajnos (talán fax vagyok) Nem találok olyan eszközt, amit bedugok az erősítő.


Az adapter három népszerű bemenettel (optikai, AUX és RCA) rendelkezik, így. Ha passzív hangszórója van, a SoundTouch SA-erősítő üzemelteti azokat. Audio Receiver Digital Amplifier. A BT adapter a más készülék által kisugárzott BT hanganyagot veszi és mm- es csatakozóján továbbítja fejhallgató, erősítő vagy hasonló.


Transmitter and Receiver Support 3. And Optical Digital. Autóhifi webáruház és autóhifi közösség Autós erősítő autórádió DVD multimédia autóhangszóró, mélynyomó. USB adapter 100m. A mintavételi.


Támogatott Készülékek. DeLock bluetooth adapter V4. TV-ről, PC-ről, laptopról, iPod-ról, erősítőről vagy más.


Hogy mi a célod pontosan, azt neked kell specifikálni, de ugye a korszerűsítés sokaknak azt. Receiver : A rádióerősítő vevő üzemmódban van, azaz audiojeleket fogadhat és. Ft - év garancia. Utóbbinak köszönhetően közel CD szintű.


English language, informative prices are shown in euros. Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve. Külső raktáron - 1-nap. Ingyenes szállítás.


Az itt található eszközökkel okosíthatod analóg audio rendszeredet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.