2018. október 11., csütörtök

Bluetooth adapter autóba

Fedezd fel a nap. Kapcsolódó keresések: bluetooth aux adapter. A termék könnyen párosítható.


Bluetooth adapter autóba

Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan lehet a legegyszerűbben régi autórádiónkat moderné varázsolni. Ugyanarra kell hangolnod az autórádiót is. Következő lépésként a telefonodat kell összehangolnod vele bluetooth -on keresztül, ez is épp csak.


Hallgasd a kedvenc számaidat vezetés közben! Mától, a Spotify lejátszási listád sem akadály! Ft-os áron elérhető. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. EDR max m - mm-es sztereó csatlakozóaljzat - A2DP sztereó profil. A Hyundai FMT 4BT FM transzmitter lehetővé teszi az autórádión való audió fájlok. Feature:Brand new and high quality. Suitable for vehicles with 2RCA interface. Universal, suitable most of vehicle.


Okostelefont használhatsz zenehallgatáshoz, navigációhoz, telefonáláshoz. Vélemények és értékelések. Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Bluetooth 2RCA AUX cable adapter.


Bluetooth adapter autóba

Csatlakozik a telefonodhoz, amin keresztül zené is tudsz hallgatni. MPtranszmitter, szürke. USB kábel - microUSB. A készülék az autóban is használható.


Ennek a bluetooth adapternek az előnyei az autórádióhoz. A zenei jel addig. BLUETOOTH adapter fej- és fülhallgatókhoz beépített. Audi, Seat, Škoda.


AUTÓS SZIVARGYÚJTÓ TÖLTŐ GYORSTÖLTŐ 3. Kristálytiszta hangzás! Többé nem kell az audio kábelekkel. Autós kiegészítők. Töltsd le a termék-összehasonlító. Ez az eszköz egy. Clip a kormányon. Kihangosító beszerelés! AUX csatlakozó kábel a CD-tár kimenettel rendelkező Kenwood autórádiókhoz, m. AUX-kábel segítségével csatlakoztatja az autós hangrendszert. A tápegység és az adapter csatlakoztatása. MIC-IN (mikrofonbemenet) aljzat.


Bluetooth adapter autóba

A Baseus BAegy hiánypótló eszköz, autós fejegységhez, vagy Bleutooth-ot nélkülöző, de AUX porttal rendelkező hangfalakhoz. Hálózati adapter szivargyújtó aljzattal, 1– 2V, V. SzűrőAktív szűrő: 0. A bluetooth aux adaptert bármilyen lejátszó eszközre csatlakoztatni tudjuk amin 3. RendezésRelevancia szerint. Az aux adaptert be. Vigye magával kedvenc zenéit!


Minden autórádióval használható! Ideális a gyárilag beépített autórádiók funkcióinak bővítésére. BT telefon-kihangosító.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.