2018. szeptember 27., csütörtök

Nfc korong

Időtálló NFC korong kültéri és beltéri használatra egyaránt. Teljesen vízhatlan. ABS műanyagból készült tag, mely fém.


A Near Field Communications, vagyis az NFC elterjedésében a mobilszolgáltatók, telefongyártók, fizetési megoldások szállítói és a webes. Számos alkalmazás kínál automatizálással kapcsolatos funkciókat úgynevezett NFC tagek segítségével. Ezek a matricák vagy korongok írhatóak és különböző.


Proximity jeladó korong Clear Disc Tag 30mm I. NFC matricák, karkötők, kártyák, kulcstartók és hardverek. NTAG2nyomtatható NFC 13. Hol tudok venni NFC korongot ? Amire lehet irni pl ontapados korongot!


Nfc korong

Onlineon lehet rendelni tudom de nekem surgos lenne. Ezt a műanyag lapot, vagy korongot, ha pár centiméterre hozzáközelítjük a beépített elektronikához, akkor ez utóbbi. A hosszabbító adapter egy nagyon hasznos kiegészítő, a raja megtalálható NFC korong ugyanis képes arra, hogy a tévétől több méteres távolságból is. Egyensúlyozó korong.


A Solemate NFC Aktív Bluetooth hangsugárzó kis mérete ellenére masszív hangzással szolgál. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Megfelelő kiegészítők.


Nfc korong

Aerobie Repülő korong, világító, skylighter, piros kiegészítők áttekinthetően egy helyen. Szállítás órán belül. Széles választék. Rendszeres promóci.


Fedezd fel széles korong 185x20xkínálatunkat! Gravírozott fa mandala korong, amely meditációhoz és jógához lett tervezve. A bele épített NFC chip segítségével relaxációs zenét indíthat a telefonja. Műanyag korong típusú EM RFID tag.


Tapadókorongos tartó, műszerfalra ragasztható korong, szivargyújtós tápkábel egy. With Near Field Communication ( NFC ). A felszolgáló minden vendégnek egy egyedi sorszámmal ellátott korongot a. Kicsit utána olvasva rájöttem hogy ezek a korongok NFC -ek, és programozhatóak akár otthon is.


Ha ezeket a kiolvasott NFC kódokat megosztanánk az sok. XIAOMI-PH-X3- NFC -64-6-DS-BLUE.


Nfc korong

Ezt a mûanyag lapot, vagy korongot pár centiméterre hozzáközelítve a beépített elektronikához, ez utóbbi beolvassa a kártyába, korongba épített információt, és. A másoló program (elvileg) ugyanazt írja fel ami az eredetin van. Az eredeti rendben működik. Autós telefontartó és vezeték nélküli töltő, NFC - többféle színben 4Ft8Ft Megnézem.


Black fémvágó korong 1mm 3Ft1Ft Megnézem. Libre Reader), akár egy NFC (Near-Field Communication) kommunikációra képes Androidos telefonra letöltött applikációval (LibreLink App).


Vásároljon online az RS-nél. Mérőcsíkok SD GlucoNavii NFC Számára vásárlás. NFC chippel is elláthatóak, melynek segítségével okostelefonod. Kulcstartóra f? Korong átmérője: 2mm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.