2018. szeptember 21., péntek

Hamupipőke mesekincstár

Hamupipőke mesekincstár

Végül mégis ő lesz a királyfi. A fiatal lány abban reménykedik, előbb utóbb megváltozik. Az egykor lencsét válogató szegény cselédlány élete mesebelive változik, mikor igazi hercegnő lesz belőle. A nászútról hazaérve nagy feladat.


A gyönyörű hercegnőt születése után közvetlenül egy igen gonosz boszorkány átkozza meg. Az átok szerint még mielőtt Auróra hercegnő nagykorúvá válna. Hamupipőke igazi hercegnő lett és boldogan él nagy szerelemben.


Hamupipőke mesekincstár

Disney mesék :), Mesesorozatok. Az álmok valóra válnak teljes mese. Elvarázsolt múlt teljes mese.


A Grimm testvérek klasszikus meséjének film változata, melyben megszületik a királyi pár kislánya, akire hosszú évek óta annyira vártak. Rózsának nevezik el. Az asszony egyszer csak megbetegedett. A MeseKincstár azért jött létre, hogy összegyűjtse és megmutassa kedves.


Zootropolis – Állati. Ezt a pint Dorka Kelemen által – több másik mellett – itt találod: Ching. Napi Mesék Címkéi. A gumimacik A Kockásfülű Nyúl A Nagy Ho-Ho-Horgász Animációs mese filmek Frakk.


KÉPES MESEKINCSTÁR roland Tartalomjegyzék Aladdin és a csodalámpa. Hófehérke és a hea. A szegény molnárlegény meg a cica. A farkas és a hét kecskegida. Rigócsőr király. Roboz Andorné: Mesekincstár. Gyuláné: A két. Gárdonyi Géza: Nevető könyv 45. Kosáryné: Vándor. Vélemény, hozzászólás? Kilépés a válaszból. A mesék online elérhetőségének linkjét is megadjuk, a Mesekincstár. Ricsi a Gólya Teljes Film. Ha Tetszett A Videó, IRATKOZZ FEL.


A rút kiskacsát, Aranyhajat, Hamupipőkét és A szépség és a szörnyeteget. A kis hableány teljes mesefilm - MeseKincstár. Piros sapkácska. Babszem Jankó vándorlása.


Hamupipőke mesekincstár

Ha nincs ötleted melyik filmet nézd meg, az honlapcsop, a MeseKincstár azért. Demóna: A sötétség úrnője - hivatalos oldal. A főszerepben Angelina Jolie és Elle Fanning.


Megjelent digitális formátumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.