2018. szeptember 25., kedd

Force feedback kormány ár

Műszaki leírás: Egyéb adatok. Aktuális és akciós ajánlatok. Vásárlás előtt végezzen ár -összehasonlítást az ÁrGép -en! Kiszállítás akár már másnapra, szuper árak, kényelmes és biztonságos.


Bruttó ár : 41. Státusz: Raktáron. Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Vegyes szíj tárcsa és a fogaskerék. Garancia: hónap. Többféle olcsó, használt force feedback kormány eladó. Mennyi a force feedback kormány ára használtan? Olcsó új eladó és használt Pc kormány 9fok. Thrustmaster játékvezérlő, wheel és force feedback kormány. A pedálok és a ped. XBOX, PS PS. One konzolhoz és számítógéphez.


Bőrborítású kormánykerék Kézzel varrott. Két motor Műterhelés. Ehhez csatlakoztasd a kormányt egy PC-hez vagy laptophoz, és töltsd le a. Rengeteg féle szimulátor kormányt talál az ember a szimulátorhoz. Hasonló termékek kedvező áron.


PSkiegészítők óriási választéka a Konzolvilágban, pénztárcabarát árak és speciális. Olcsó eladó új és használt force feedback kormány. Akciós kormány akár. Force feedback és játékvezérlő kormány.


Boltok és árak ». Dobozával együtt. Periféria vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a First Computeren! Eladó Xbox360.


X4gMzVSzereted az autóversenyzős játékokat, de még. A kormány forgatás szöge állítható, 2° és 9° között! D Én már elég régóta el sem indítottam, október óta össze sincs rakva.


Az ár megtekintéséhez jelentkezzen be! Már azon gondolkodtam, hogy a kormányt eladom, de mivel fanatec. Feedback, pedál és clutch kormányok. Tipus, Kormány. Kapcsolat típusa, Vezetékes.


Megrendelését kedvezményes áron, vagy akár ingyenesen is házhoz. Kormánykerék - 9fokban forgatható, force feedback, pedálokkal, használható PC-hez, PS3-hoz és PS4-hez, USB csatlakozó.


Csökkentett ár 85.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.