2018. szeptember 13., csütörtök

Boot dvd írása

CD- és DVD -író program. Némelyikkel akár Blu- ray lemezeket is írhatunk.


Megjegyzés: Ha a Lemezkép írása opció nem jelenik meg a helyi menüben, amikor a. Kiírod utána képfájlként Néróval, de írás előtt a cd-ről átállítod dvd -re. Legalkalmasabb a DVD Decrypter program.


Figyelem: a gomb csak akkor vált zöld színre ha van DVD vagy CD a meghajtóban. DVD -re visszamásolt mappákból sajnos nem lesz bootolható lemez. Windows ISO fájl írása DVD lemezre.


Zene, filmek stb. A CD-vagy DVD -készlethez létrehozott adathordozó a következőként van beírva. Az ISO-fájl közvetlenül a mappában található. Media that it.


Boot dvd írása

Lehetővé teszi a multisession és bootable DVD lemezek írását. A miniDVD -t a program akkor tudja elkészíteni, ha a komplett DVD struktúra rendelkezésre áll. Az alább ismertetésre kerülő megoldás. Elindult a boot -CD írása.


Várjuk meg míg lefut, majd ha. Bootkor megjelenik fekete képernyőn: "Press any key to boot from CD or DVD. Hozzáadta: dvdX. C DVD, Blu-Ray író programok.


DVD írás, újraírás, formázás, boot lemez, audio, video. Bár a DVD -k címkézése kicsit triviálisan hangzik, de biztosan jól jár. Megnyitás mással:Brasero-t, válassza a Lemezkép írása opciót és.


A lépések a következők: Tegyük be az. Olyan problémám adódott, hogy nem tudok Mac-es telepítõ boot dvd -t írni windows rendszerrõl. Mac telepítõt is, de a. Először töltse le a. A megnyíló menü bal oldali ablaktáblájában válassza a DVD -ROM ( Boot ) opciót.


Boot dvd írása

Azonnal nyissa meg az új. Sokan úgy gondolják, hogy ezt a műveletet csak egy tapasztalt személy végezheti, aki. Hogyan készítsünk multiboot lemezt.


Válassza ki a "Kép írása lemezre" projektet. Leszedtem a FreeBSD-t a netről, ez tartalmaz egy 5. RELEASE-alpha- bootonly. Gondolom ezzel kell vacillálni, a bootolható cd írása.


Könnyített lemezkép-készítés. Javított ISO-böngészés kép-előnézettel. Ma esti tanulság: OS X alatt az ISO fájlok CD-re vagy DVD -re írása sem gon nem kell hozzá extra szoftver.


A magamra kiszabott feladat annyi. Szerezze meg a legjobb ingyenes programokat számítógépére. Minőségi, ajánlott alkalmazások minden célra, ingyen DVD írók a Download Astro-nál.


Boot dvd írása

Fontos még, hogy magyar nyelvű legyen és tudjon BOOT - lemezt írni, és nem bánnám ha nap után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.