2018. augusztus 20., hétfő

Obd2 interfész

Professzionális teljes diagnosztikai interfész OBD II, EOB teljes vizsgálat, Autek IFX9kedvező áron az eMAG-nál ⭐ Fedezd fel a nap ajánlatait és rendelj. Autódiagnosztikai interfész.


Gyári szintű márkaspecifikus. Válogass a Jófogás. Autó diagnosztikai Bluetooth jeltovábbító. Olcsó, KIVALLÓ eszköz!


Kézi hibakódolvasó, autódiagnosztikai interfész, OBD, OBD II multiprotokoll, magyar menüvel, U581. Azonosíthatod és törölheted a. Felismeri, megoldja. Spórold meg a szerelőt! Segítségével képes leszel.


Kosárba teszem. Diagnosztikai eszközök. Univerzális ELM 3Mini Bluetooth gépjármű diagnosztika - interfész. Hibakód olvasó és törlő interfész.


Ugye te sem szeretnéd állandóan szervibe vinni az autót? Csatlakoztasson.


Az OBD -II interfész lehetőséget nyújt arra, hogy a komputer tárolójából törölhető legyen az eltárolt hiba, miután a hibát kiváltó ok megjavítása már megtörtént. U5kézi autódiagnosztikai.


OBD II interfész tesztelő OBD II diagnosztikai interfész az európai, amerikai és japán járművek túlnyomó többségében. Van egy bluetooth modulja, amely. A szoftver regisztrálható az OBD DIAG interfészhez kötötten is,így egy másik számítógépen is használható a szoftver,ha a regisztrált interfésszel van használva.


A csomag tartalma: - interfész - USB kábel - OBD II csatlakozó. R- Magyar Nyelvű A vizsgálható gépjárműtípusok. Mind a generikus, mind a gyártó-specifikus. Nettó ár: 1588Ft.


Obd2 interfész

Multiprotokoll hibakódolvasó MAGYAR menüvel! OBDinterfész VAG K és CAN 1. Termékleírás: Ugye te. ELM3Mini ELM 3V2.


A WIFI Legfrissebb CHIP ELM 145a alapján készült, ennek köszönhetően támogatja az összes kommunikációs protokollt aminek. Az design már faceliftes, világoskék. OBDII Bluetooth-os interfész.


Dec This Pin was discovered by Éva Gajdos. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. A szoftver leellenőrzi a portokat,az interfészt és megpróbál csatlakozni a gépjárműhöz. New ELM 3V2.


Milyen szempontok szerint válasszunk. Interfészek : Kínai adapterek. Főleg akkor, ha kuplung pedál felett van a OBD csatlakozó. Only Genuine Products. Suitable for OBD interface car models.


Ezek az adatok csak a szabványos OBD interfészen keresztül szerezhetők be. A kötelező kibocsátás-ellenőrzést az OBD is megkönnyíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.