2018. augusztus 6., hétfő

Motoros intercom

Motoros intercom

Motoros vezeték nélküli headset, bluetooth 4. Intercom - Phuture Be35. Beszlgetés a vezető és annak utasa között, vagy több motoros között. Nevezhetjük bukósisak kihangosítónak is. Elsősorban azoknak találták ki, akik bármilyen okból bukósisakot kell, hogy.


Ha neked Sisakbeszélő, headset kell. Párban eladó motoros sisakbeszélő intercom vezetőnek és utasának. M1-S esőálló motoros bluetooth sisakbeszélő max.


A motorosok között egyre népszerűbbek az intercomok és sisakbeszélők. Feltöltötte: DND Telecom Center Kft. BT-SBluetooth intercom – egyszerűen kézre áll. A mikrofon flexibilis szára tapintásra, érzetre jó minőségűnek tűnik, és kellően hosszú, hogy.


AZ ÚJ STANDARD Az 50R Mesh 2. SENA 50S DUÁL motorkerékpár kommunikációs rendszer. Motor alkatrészek, felszerelések és minden ami egy motorozáshoz kell. Ez azért volt egy kicsit trükkös, mert a nem motoros bukósisakok esetében a fülrészt kivágják.


Vásárlás előtt tudjon meg mindent a termékről! Cikkeink többségéhez részletes termékleírást, katalógust és használati útmutatót talál. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Páratlan gyártási minőség és design jellemzi.


Motoros intercom

Mivel a PMR-rel nem voltam maradéktalanul elégedett, a következő lépés a csak erre kifejlesztett célszerszám, a motoros intercom volt. Szintén a Louisból. Autóelektronikai kiegészítők, autóextrák, motoros kommunikációk az importőrtől. GPS, telefon, MP beszélgetés (full duplex) kezelése.


Bukósisak kihangosító bluetooth -os! MotointercoM Több mint éve specializálódott a Bluetooth kaputelefon eladása motorkerékpárokhoz, anélkül, hogy megfeledkezne pótalkatrészekről és. Headset motorosbarát áron. Insider motoros headset - a száguldás közben is mindig kapcsolatban!


Szállítás a következő nap! Gyártói szám: C876. Gyors tárcsázás: lehetőség van egy telefonszámot tárolni, és azt gyorsan. Ft-tól ingyen szállítás.


Motoros intercom

Motor- Motor ” intercom használata. A mobiltelefonok Bluetooth-on keresztül. A fent látható kép némely esetben illusztráció. A KERESETT TERMÉK JELENLEG.


Mivel a sisakomban nincs gyári intercom előkészítés, ezért Andrásra. GSM boltot: autós tartó, motoros tartó, ilyen töltő. Akkumulátorés csatlakozó fejhallgatóhoz. Választó kerék (Jog Wheel).


Fejhallgató csatlakozó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.