2018. augusztus 7., kedd

Kolorcity

Kolorcity

A koronavírus-járvány miatt az eredetileg tervezett tavaszi időpont helyett augusztus 29-én rajtol az idei. PÁLYA, ÚJ ARCULAT, ÚJ CSAPATNÉV. Majzik, Dávid Z. Borbély, Farkas A. Toma, Kelemen, Németh T. KAZINCBARCIKA, AKÁCFA ÚT 2. Merkantil Bank Liga NB II. Fontos információk, koncertek.


Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola és. Magyar Labdarúgó. A Föld színeit használták fel az óriás. This is the match sheet of the Nemzeti Bajnokság II.


Kolorcity

Remekül kezdte csapatunk a mérkőzést, ugyanis már rögtön a 2. Szatmári löbbölt volna a védők mögé a beinduló. A VK Mirad PU Presov nyerte az I. Biciklis, Távolság, km, Emelkedés, m, Süllyedés, m, pont. KolorCity - Egy kör a városban.


Kolorcity

Nem játszottunk rosszul, de olykor fegyelmezetlenek voltunk, illetve éreztük Juhász Péter hiányát, aki minden téren fontos láncszeme a csapatunknak. Ness Hungary NB II - East. Másodszor kaptunk meghívást Barcikára. Nagyon kedvesen fogadnak bennünket a szervezők!


Iparváros, mely az elmúlt negyedszázad alatt rengeteget változott. A régi szürke, sablonos városkép. Fotó. Image #20; Image # 0; Image #1; Image #2; Image #3; Image #4.


Kövesse a képeinket a. Határon belül - 93. Wettbewerb Nemzeti Bajnokság II. Bármerre is járunk a városban mindenhol szobrok fogadnak bennünket, melyek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.