2018. augusztus 27., hétfő

Iphone hangszóró teszt

Iphone hangszóró teszt

Smart Clinic blog - tesztek, érdekességek. Ebből a cikkből megtudhatja, mit tegyen, ha nem. Hangszóró teszt. Az IThon csapata által készített terméktesztek. Ft-on debütált, ami 10. Ft-tal kevesebb mint az előd. Feltöltötte: Tech2. Ha tetszett a videó dobj egy lájkot! Ha érdekelnek további tartalmak, ne felejts el feliratkozni! Cseppálló burkolat, sztereó hangszórók és normális méretű tárhely, valamint a megszokott teljesítménynövelés közül valamelyik adott.


Ezek között kipróbálhatja a hangszóró hangját, az érintőképernyőt, a rezgés funkciót stb. IPxvédettség, vezérlés iOS vagy Android segítségével, óra. A beszédhangszóró a kijelző alatt található közvetlenül, a készülék felső részén. Persze a tesztek mostanra megmutatták, hogy üzemidőben nagyon.


Kiderült például, hogy a hangszóró és a Taptic Engine is ugyanaz, mint a. A hangszóró ezúttal a hátlapon kapott helyett, mely nagyobb is lett, ez mindenképp. Apple iPad teszt. Egyszerre akár hangszóró.


Iphone hangszóró teszt

Lightning csatlakozóját. Kissé kevésbé felületes teszteknél elhangzott, hogy a nagyobb. Méretéből adódóan a kijelző feletti hangszóró a gyengébb, ráadásul. Egy-egy hangszóró beüzemelése végén ha iOS rendszerű mobil készülékkel rendelkezünk akkor az applikáció felajánlja a TruePlay.


Samsung Galaxy Sközelségérzékelő teszt - ellenőrizze a hibát. A teszt elvégzése. Szórakoztatásra termett – Sony SRS-XBBluetooth hangszóró teszt. Nagy Bluetooth hangszóró teszt.


JBL BoomBox vízálló hordozható Bluetooth hangszóró, fekete. A rácsos burkolat mögött, oldalt helyezkednek el a hangszórók. Vásárlás eszközönként.


Sajnos nincs mm-es jack kimenet, sztereó hangszóró viszont igen. Tények: Olvasgattam a teszteket, leírásokat, majd levontam a következtetéseket.


Leginkább a hangszóró hiányozna számomra, hiszen állandó jelleggel zenét. Ez egy autós teszt és mint ilyen, első a biztonság.


Egyébként a CarPlay az iOS része, minden telefonon ott van, nem kell telepíteni semmit. A 7”-os retina HD kijelző és a sztereó hangszóró együttesen biztosítja azt. Rengeteg teszt, próba fotó után elmondható, hogy hacsak nem vagy profi.


A VAVA VOOM kompakt, jó a hangzása, de emellett több olyan tulajdonsága is van, ami miatt elnyerte a tetszésemet. Ez volt az egyike az eddigi legviccesebb tesztsorozatunknak, amit az.


Iphone hangszóró teszt

A fülhallgató nélkül is tök jól szól a hangszóró ”. De milyen töltőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.