2018. augusztus 23., csütörtök

Ipad hátterek

A háttérkép módosítása az iPaden. Pad felhasználói útmutató. Explore Brigitta V. Háttérképek és témák nekem. Wallpaper-urile schimba aspectul unui terminal mobil si daca gasiti imaginea perfecta atunci.


Letölteni ezúttal. További információk. Mentette: Reiz Lory. Különleges háttérképek letöltése Retina kijelzős iPadekre. Face I so you. Bariloche, Argentína, háttérrel, háttérképek, ipad háttérképek, ipad hátterek, erdő, víz, bója, tó Public Domain. HD háttérképek - képernyővédők és kiemelt témák 。 ^ ‿ ^。 Töltse le és élvezze. Az alkalmazásban.


Egy lelkes iOS designer, Jenny Vanille agyából pattant ki az ötlet, hogy összekombinálja az eddig iOS és macOS rendszerek összes. A Behance design magazin weboldalán bukkantam rá egy. Tudjuk, hogy ti is nagyon szeretitek a háttérképeket, ezért most összegyűjtöttük a tegnap előtt bemutatott IOS és macOS High Sierra. A saját készítésének nagy része az egyéni háttérkép beállítása.


Wallpaper Coração de Flores by Gocase flowers flores rosas vermelho red roses pink leaves folhas árvores raízes trees roots nature follow your heartlines. Hd háttérkép letöltés mobil, Krizantém (124). Tapétát iOS ingyenesen letölthető.


Legutóbb egy hónapja írtunk az iOS kódjából kiolvasott, háttereket érintő. Apple Ingyenes. Egy másik mozgásos funkció is bekerül az iOS frissítéssel.


Ezek a mozgó azaz a dinamikus háttérképek. Ugyebár ha mozog a háttérkép az. True Tone kijelzőjével levesz a lábadról. Azonban ha a háttér nem megfelelő, az könnyen elterelheti rólunk a figyelmet olyan dolgokra, amiket nem szeretnénk, hogy mások.


Fedezd fel a nap ajánlatait, akcióit! Gyors szállítás, kedvező árak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.