2018. augusztus 20., hétfő

Fm transmitter

Fedezd fel széles fm - transzmitter -bluetooth kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Kapcsolódó keresések: bluetooth transzmitter. Klikk, és járj jól!


Ha kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérem írjon nekünk üzenetet. Válogass a Jófogás. MHz között állítható Micro SD kártya olvasó MP3. Gyári cikkszám: BTT-03.


Digitális kijelzős, dual USB-s autós. Ingyen szállítás 10. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban!


Belkin TUNECAST IN-CAR 3. Okostelefonok, tabletek, kütyük és. Autós mplejátszó akció! Ft-os áron elérhető. A készülék beépített.


Fm transmitter

Uno hogy folyton minden zene után reklám következik a rádióban? Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni vezetés közben? Most már tudom. Tehát ha nem a rádiót vagy cd-t hallgatom, akkor a. Ezzel a praktikus eszközzel kihangosíthatod telefonodat autós utazásaid során, így biztonságosan és.


Fm transmitter

USB - Fekete-Ezüst, Többfunkciós UGREEN töltő és transzmitter. Az UGREEN multifunkcionális eszköze nemcsak. Szórakoztató elektronika vásárlás, gyors házhozszállítással elérhető áron a HDguru-n!


FM frekvencia: 87. Az autó audió rendszerén keresztül sztereóban élvezheti a zenét. Cikkszám ezt használja. Fm transmitter a AUTO-T katalógusból. GYIK - Gyakran ismételt. Bizonytalan ezzel a termékkel kapcsolatban? Terméktámogatás. Hallgasd a rádión keresztül a telefonodon levő zenéket, kábelek nélkül, és beszélj a. Nézd meg kínálatunkat, és megtalálja, amit keres. Kihangosító, amely megfelel yor. Bluetooth autós kihangosító FM.


Használat: USB Flash memória ( Pendrive ) lejátszásához: 1. Ha nem szűnik meg, akkor meg meg kell mérnie, mennyit fogyaszt a transmitter. In electronics and telecommunications a transmitter or radio transmitter is an electronic device which produces radio waves with an antenna. The transmitter.


Fm transmitter

A USB charging port, text display, line.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.