2018. július 27., péntek

Mobil hdd ár

Mobil hdd ár

A merevlemez megvásárlásával tárolóeszközt kap a számítógépéhez. A számítógép merevlemezét mind belső, mind külső tárolóhelyként használhatja. Ezen az árszinten egymást váltják a külső SSD és HDD merevlemezek TB kapacitásig.


Nem véletlenül ez a szintű külső winchester ár a legnépszerűbb, az 1. Szűrőpanel bezárása. Keresés a listában. WESTERN DIGITAL. Kapacitás: TB. Online ár Szállítási költség: 9Ft. VERBATIM HV1TMUE HDD, 1TB, USB 3. Rendelj az eMAG webáruházból! A HDD külső merevlemezek nagyobb tároló kapacitással rendelkeznek, az áruk. Válogass a Jófogás. Termék helye: Pest megye.


Ezen felül, mivel teljesen biztos, hogy nem csak a technikai paraméterek alapján fog választani, de a külső merevlemez ára alapján is, nem feledkeztünk meg az. My Passport, USB3. HDD ADATA HD710P 2TB USB 3. Vízálló, ütésálló külső HDD.


Mobil hdd ár

Külső merevlemez vásárlás? HGST - INT HDD MOBILE CONSUMER TRAVELSTAR Z5K.


Mobil hdd ár

Kedvezményes ár ¹. WD Mypassport 1TB,USB 3. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az. Merevlemez HDD az Infolex Webshopból.


Tablet, Mobiltelefon LaptopSzámítógép alkatrészOtthon Szórakoztató. HDD EXT 5" Seagate Expansion Portable 1TB USB3. SZÍN: Fekete, MÉRET: 5", 1TB. LaCie TB-os Mobile külső merevlemez USB-C és USB 3. Csak az Apple-nél.


Sorrend: Népszerűség szerint, Név szerint (A-Z), Név szerint (Z-A), Ár szerint növekvő, Ár szerint csökkenő, Felvitel. Készletinformáció Szaküzlet: darab Központi raktár: 5-nél több. Domino díjcsomaggal, Listaáron. Express Gyors Szállítás.


Toshiba Canvio Basics 2. TB-os ADATA jöhetne vagy a WD új Passport de csak ha 2tányéros vinyó van benne ;). Mixgyűjteményem. Olcsó és gyors adatmentés, kattogó winchester, merevlemez, hdd. Nem menthető merevlemeznél csak a felhasznált donor árát, szükséges megfizetni.


RaidSonic Icy Box 5. SATA HDD mobil rack. Az ár megtekintéséhez jelentkezzen be! Melyik a legjobb külső HDD ? Hitachi Touro Mobile TB HDD.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.