2018. július 3., kedd

Bluetooth transmitter autóba

MAG üzletek - Minden nap szuper akciók! Nézz be hozzánk! Személyes átvételi pont! Válaszd a hozzád közel eső üzletünket!


A autós töltő -. Csak csatlakoztasd a transmittert az autó szivargyújtó aljzatába, keress egy olyan. Keresett szöveg: bluetooth fm transzmitter autós (Termék) bluetooth fm transzmitter autós (13). Kapcsolódó keresések: fm transzmitter. Hallgasd a kedvenc számaidat vezetés közben!


Mától, a Spotify lejátszási listád sem akadály! Uno hogy a rádiókban folyamatosan beszélnek zene. Ha szívesen kipróbálnád magad rádiósként, eközben pedig szeretnéd felokosítani kedvenc autódat, akkor.


Elérhetőség: Elfogyott. Univerzális autós szivargyújtós töltő és FM Transmitter, Bluetooth 5. USB csatlakozóval és LED kijelzővel.


Nincs Bluetooth a kocsidban, de szívesen hallgatnál zenét mobilról? GEMBIRD 3-in-Bluetooth carkit with FM-radio transmitter and USB 3. Három eszközt tettünk próbára, mindegyik bluetooth kapcsolattal csatlakoztatható a. Baseus S-FM Transmitter Bluetooth 5. Transzmitter teszt, avagy ettől lesz okosabb a rádiód. A termékleírás automata fordítóval lett fordítva. Névleges üzemi feszültség: 12V Működési feszültséghatárok: 9-26V USB kimenet: 5V.


Bluetooth transmitter autóba

Bluetooth -os kihangosító, szivargyújtós autós töltő, beépített mplejátszó, USB kimenettel. Csatlakozik a telefonodhoz, amin keresztül zené is tudsz hallgatni.


Egy idősebb autó esetében, amelynél még nem alap a legmodernebb technika alkalmazása, nagyon jó szolgálatot tehet egy transzmitter. Ezzel a praktikus eszközzel kihangosíthatod telefonodat autós utazásaid során, így biztonságosan és szabályosan telefonálhatsz menet közben is.


Bluetooth transmitter autóba

Xiaomi Roidmi-Mojietu 3S autós töltő és Bluetooth FM transzmitter. Csatlakoztasd a pendrive-ot vagy a telefonodat és már indulhat is a zenehallgatás! Ha hosszú utakra mész. Szállítással is.


Bluetooth transmitter autóba

Ft-os áron elérhető. Autóhifi, autónavigáció. Hoco Eautós töltő, 2XUSB, 4A, FM Bluetooth 4. Flexibilis Bluetooth FM transzmitter távirányítóval, autóba termékünk most 2. Rendeljen autós kelléket, FM modulátort, telefon-kihangosítót vagy.


MPtranszmitter, szürke. Minden autótípussal kompatibilis, mindössze a szivargyújtóba kell csatlakoztatnod. Zenelejátszási funkció pendrive-ról és microSD kártyáról. Gogroove kihangosító és FM transzmitter az USA-ból, most bevezető áron.


Az egyetlen feltétel hogy legyen benne bluetooth ! A készülék beépített.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.