2018. július 31., kedd

Bluetooth adapter hifi

Bluetooth adapter hifi

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső. Fedezd fel széles bluetooth hifi adapter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG.


Bluetooth adapter hifi

Részletes leírás ». Harman speciális A2DP és EBR (Extended Bit Rate) technológiájával, így még gyorsabb és még szélesebb adatátvitel érhető el. Csak az adaptert kell. Bluetooth audió adapter.


Az itt található eszközökkel okosíthatod analóg audio rendszeredet. Vélemények és értékelések. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az.


Easily connect most computer speakers, home stereo systems or AV receivers via the 3. English language, informative prices are shown in euros. Magyar nyelvű oldal, az árak forintban vannak megjelenítve. Wifi nélkül közvetlen kapcsolat okostelefonról, tabletről vagy PC-ről a Sonata NP 3 Streammagic hálózati. Gyártó: PHILIPS.


Válogass a Jófogás. Jack kábellel. Minden egy helyen amire szüksége lehet a lenyügőző hanghatáshoz a MALL. Keressen a lejátszón – melyhez az adapter csatlakozni fog – egy elérhető.


Nano USB Adapter. Dual Mode Adapter. Egy elég régi bt adapteremmel próbáltam összelőni a telefonomat, hogy. Use your car radio to. Támogatott Készülékek. Legyél Te az első aki véleményt ír erről a termékről. Hi-Fi vagy hangfal-rendszer és a készülék közti. Shop with confidence on eBay! SONY, BLUETOOTH audió adapter telefon és hifi közé (RCA aljzat) FEKETE, termék és ár információ adat és jelátvitel kategóriában. Class II, mini méret.


APT-X stereo Audio hangátvitel támogatása. Fedezze fel a inspiráló, megfizethető minőségű vásárlást a. Kompatibilis 3. Többé nem kell az audio kábelekkel va. Univerzális vezetéknélküli bluetooth audio átjátszó. Kristálytiszta hangzás!


Bluetooth adapter hifi

Logitech Kiegészítő olcsón! A BT adapter a beérkező hanganyagot vezeték nélküli BT módban kisugározza, amit BT kompatibilis eszközzel lehet hallgatni. Do you like many, still have a much loved but never used stereo, docking station or HiFi hanging around the house, waiting for the day it can come back to life? Bármelyik AUX képes (jack csatlakozós) audio eszközödhöz!


Eladó egy Cambridge Audio BT1bluetooth adapter.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.