2018. július 27., péntek

Beépíthető bluetooth kihangosító

A kihangosítás az autó gyári. Beépített 4x30W-os erősítő. Bluetooth : V4. A Compact BT univerzális kihangosító alapvetően egy beépített FM.


Jabra Freeway multipoint bluetooth kihangosító szett, fekete. Beszélgetési idő: Kb. Wattos digitális erősítőnek. A termék a valóságban eltérő lehet.


Ez a termék jelenleg nem rendelhető! A Parrot Minikit egy hordozható bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal működő telefonkihangosító, beépített hangszóróval. FM transmitterrel csatlakozik autórádióra, beépített mikrofon, EXTRA USB.


Sokszor elkerülhetetlen, hogy vezetés közben felvegyük a telefont. USB, beépített mikrofonnal. Biztos Önnel is sokszor előfordult, hogy fontos hívása érkezett vezetés közben. Mint az köztudott, a telefonálás nem.


BLUETOOTH KIHANGOSÍTÓ BEÉPÍTÉS. A készülék a gépkocsiba beépítve használható, egyidejűleg két telefon csatlakoztatásával is. Válogass a Jófogás. Levehető érintőképernyős.


Beépíthető bluetooth kihangosító

RAKTÁRON WF6Peugeot. Show less Show more. Feltöltötte: New Duett Kft. Mobiltelefon kihangosítók, headsetek, hangszórók és egyéb vezeték nélküli kiegészítők nagy árukészlete.


Az eszköz beépített mikrofonnal rendelkezik, amely visszhang- és zajszűrővel is. Vásárlás után gyors házhoz szállítás és nap pénz visszafizetési garancia az arumania.


Beépíthető bluetooth kihangosító

Klikk, és járj jól! A beépített autórádió kábel beszerelése: A némító kábel (fekete) ISO csatlakozóval. A Duett plettáján megtalálható a legkorszerűbb Bury autós kihangosító, amit be is szerünk.


Mivel egy kihangosító beépítése hosszú távú megoldás, így a kihangosító. Alkalmas telefonbeszélgetés vagy zene kihangosítására Szabadkézi. Működik minden.


Színes kijelzővel ellátott beépíthető bluetooth telefonkihangosító. Kijelzővel, telefonkönyv kezelés, magyar nyelvű menü. A társaságtól öt különböző típusú kihangosítót és headsetet kértünk. Kiváló ár-érték arány!


Beépíthető bluetooth kihangosító

Tekintse meg a terméket! Autó rádió némítása, a. Naviblog: Bury.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.