2018. június 8., péntek

Transmitter bluetooth

Több, mint98%Megbízhatóság. Fedezd fel széles bluetooth transmitter kínálatunkat! Rendelj online az eMAG. Keresett szöveg: bluetooth transmitter (Termék) bluetooth transmitter (25).


Kapcsolódó keresések: bluetooth adapter. Fm transmitter : bluetooth kihangosító - CARG- autós töltővel a teljeskörű megoldás Egyszerű használat, és komplett megoldás, mind autónkba, mind. Bemutatjuk a GoGroove FlexSMART X2-t, ami egy FM- transmitter. Ezzel a szivargyújtóba helyezhető.


Feltöltötte: Tech2. Ingyen szállítás 10. Bluetooth -os AUX adapter. Minden autó típussal kompatibilis, bluetooth 4. Dupla USB aljzat. SD aljzat max 32GB (fat32). Válogass a Jófogás. Cikkszám: KR_BT70. Uno hogy folyton minden zene után reklám következik a rádióban? Szeretnéd a saját zenéidet hallgatni vezetés közben? Tulajdonságok: Hallgassa saját lejátszási listáit útközben, és intsen búcsút az unalmas autózásnak. FM transzmitter Telefon töltésre is alkalmas.


Manapság mindenki a telefonon hallgat zenét, így ha autóba ülünk, akkor is szívesen. A lejátszónak kettős USB kimenete van, amely egyszerre két eszközt képes feltölteni. MHz között állítható Micro SD kártya olvasó MPlejátszás,Audio.


XBLITZ X3PRO FM TRANSMITTER - BLUETOOTH AUTÓS KIHANGOSÍTÓ QUICK CHARGE 3. Kezelése egyszerű, helyezd a. A termék nem minden kiszállítási körzetben elérhető, kérjük add meg az irányítószámod! A készüléket helyezze a szivargyújtóba. Ezután automatikusan bekapcsol a bluetooth üzemmód.


Autós töltőként is használható, ráadásul a legmodernebb Quick. MPtransmitter autós kihangosító, A vezetés közbeni telefonálás számos veszélyt tartogat. Előzze meg mindezt a rizikót és válassza az 6in1BT. A BT T1segítségével egyszerűen csatlakoztathatod vezeték.


Az eszköz megvásárlásának az. Elérhetőség: Elfogyott. Minden bluetooth képes telefonnal használható, egyszerű hands. A telefonnal bluetooth -on kommunikál az autóval meg rádión.


Transmitter bluetooth

Vajon ha leállítom. Utána elég csak az autórádión ugyanazt a frekvenciát hangolni. Talk to family and friends while driving. It features a USB port to play music and charge.


Transmitter bluetooth

Free delivery and returns on eligible orders. AUX Audio Devices Paired with 2. The receiving.


Transmitter bluetooth

Transmitter and Receiver, 2-in-Wireless 3. Get set for bluetooth transmitter in Technology, Personal audio, Personal audio accessories at Argos. Same Day delivery days a week £3. You will then be able to receive and.


Click and collect available on all orders to any Halfords store. Check our stock now!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.