2018. június 1., péntek

Pmr papagáj térkép

Kötelező: Jelölő nevében: Imi Leírásban: Kenwood Yaesu, hf-shf-ig. Szabadon használható PMR 4rádiós Internetes linkek. Pmr papagájok a 4os 1-ig. Kit- hol találunk?


Pmr papagáj térkép

Pmr rádiósok az ország területén. Open full screen to view more. Collapse map legend. Forgot account? Kedves rádiós társak! A PMR papagáj működése. Mhz EQSO kapuk frekije Tone 127. Rádiós közösségek, rádiós térképek. Hotel Alfa Radio Club HARC tagok a térképen. PMR és amatőr rádiósok a térképen. Amikor nem segít valakin az angol menüs rádió, akkor szoktam én azt mondani, hogy hát ő így járt mert valamit nem tanult meg amire szüksége.


Pmr papagáj térkép

A kerepesi papagájt sikerült megszólaltatni, aztán nem sokkal később valaki. A pmr térképen papagáj van feltüntetve, de az úrkúti oldalán csak egyet látok. Kapuállomás frekvencia : PMR csatorna). A térkép körölbelüli adat a lefedettségre, magasabb helyről és kevésbe.


Technikai háttér, elérhetőség: A papagáj muködése mögött egy PMR rádió, jelen esetben egy Baofeng 888s fél watton, (kici, olcó, kínai, de a célra megfelelő) és. Van nagy frekilista a neten, valamint van egy PMR rádiós térkép az egyik FB. Pmr sávon meg a papagáj és az átjátszó illegális,gyakorlatilag meg nem. Fehérvár és környékén mennyire releváns ez a térkép ? Próbálkoztam elérni a papagájokat a környezetembe, de vagy én vagyok túl messze.


Pmr papagáj térkép

Arrafelé nem voltam még rádióval, nem tudom, csak a pmr sáv forgalmához próbálok hozzászólni. Simplex repeater avagy pmr papagáj gyorsindítás. Papagáj avagy simplex ripiter.


Chat Diszpécser. Nincs találat, a keresést az összes kategóriára kiterjesztettük. Walkie-talkie db PMR adóvevő km hatótávolság, ikertöltő, db akku. PMR frekik: CTCSS: 01: 446.


PMR (walkie talkie) rádió LOGOUT. Nincs korlátozás a PMR rádiók használatára vonatkozóan, ami azt jelenti, hogy. Nagyobb térképre váltás. Az átjátszó leszerelésre került!


Lejövő frekvencia: 438. Felmenő frekvencia: 430. Ekkor a menütérkép 32-es pontjában leírt.


Mondjuk legyen a PMR -4-es csatorna csak egymagában a 4. Engedély nélkül használható PMR rádiózó frekvencia kiosztás 0. Kategória: Frekvenciák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.