2018. június 18., hétfő

Obd2 használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Tartalom jegyzék. Biztonsági rendszabályok és figyelmeztetések. Rendeltetésszerű használat. A készülék jellemzői. A Bluetooth OBD -II Car Controller alapinformációi. BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK. Honnan todhatom, hogy az autó az OBD -II szerinti? Melyik OBD -II protocolt támogat valamely jármű. Használata egyszerű, mellyel pénzt spórolhatsz, mert egy hibakód olvasás ára.


Használat: A termék használata előtt olvassa el a biztonsági figyelmeztetéseket! Data streem: Ezzel az ODBdiagnosztikai eszközzel lehetősége van a. U5can obd- Memoscan can obdu581- Nissan diagnostic - Nissan. Az ELM3adapter telepítése és használata - gyakorlati útmutató.


Obd2 használati útmutató

Első és legfontosabb, hogy találjuk meg az OBD csatlakozót az autónkban. Ennek valahol a. Az OBD -II a fedélzeti. Magyar nyelvű használati utasítás. Fizess ahogy te szeretnél!


U5kézi autódiagnosztikai interfész OBD, OBD 2. MAGYAR menüvel. Ezt fedélzeti diagnosztikának, (On Board Diagnosis)-nak, röviden OBD -nek. A berendezés első használata ezen útmutató szerint jogi lépés, amellyel. OBDszabvány használata.


Ha az autódon van OBD csatlakozó (képeken látható), akkor ez biztos, hogy jó lesz hozzá! Az összes szabványos OBD.


OBD -I megjelenésekor megkezdődött a szabványosított DTC kódok használata, majd az OBD -II megjelenésekor további teszt lehetőségek jelentek meg a. Idegesít a “check engine” lámpa? Az eszközzel ki tudod olvasni a. Nem szükség elemekre, hajtott keresztül leválasztható OBD II kábel - Speciálisan DIYers és az autó-tulajdonosok - Használati utasítás olyan diagnosztikai.


Obd2 használati útmutató

Olvassa el először a használati útmutatót, mielőtt még használatba venné az. U5es OBD hibakód olvasóhoz magyar nyelvű leírást és. Lehetőséget biztosít az élő adatok vizsgálatára is.


Voltak kételyeim affelől, hogy egy ennyire olcsó készülék beválhat, mégha házi használatra is. Eddig minden, ismeretségben, rokonságban található járművel. OBDII applikációk használata ELM327-el. A Mercedes me Adapter használata ingyenes.


Obd2 használati útmutató

Az alkalmazásból indított hívások esetén a szokásos, vezetékes vagy mobilhálózati feltételek érvényesek. Használati útmutató a diagnosztikai adapter konfigurálásához ELM 3WiFi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.