2018. június 1., péntek

Mágneses gps nyomkövető

Mágneses gps nyomkövető

TKSTAR TK905B mágneses 10. Készenléti idő hónap, méteres pontosság. GPS nyomkövető és lehallgató készülék. Havidíj mentes.


Mágneses gps nyomkövető

Olcsó TK 9GPS mágneses nyomkövető GPS vevők árak, akciók. Amini GPS Tracker vezeték nélküli nyomkövető, fekete (A8GPS). Az viszont nagyon nem mindegy, melyik műholdas nyomkövető.


Egy motor jóval több, mint egy közlekedési eszköz. Ha ellopják, abba egy.


A beépített erős mágnessel fém felületekre egyszerűen r. Kínál Tkstar TK9mágneses 5. Erős mágneses rögzítés, kül- és beltérben egyaránt használható. Hívásfigyeléssel, Kétirányú kommunikációval, Mágneses töltéssel, 4G. Hosszú üzemidejű, vízálló. Hónap készenléti idővel ! Oct Meitrack T3A Meitrack T3nyomkövető egy mágnesezett.


Kiemelkedő, hónapos készenléti idejének köszönhetően. GPS valós idejű nyomon követése az emberek és a járművek számára. A készülék beépített GPS és GSM antennával, 400mAh belső akkumulátorral.


Autó megtalálása egy parkolóban, vagy egy lopott kerékpáré már nem lesz probléma. Tartson mindent irányítás alatt egy mini GPS -helymeghatározó. A mágneses nyomkövető beszerelés nélkül is használható.


Egyszerűen elhelyezheted a járműben egy táskába, egészségügyi ládába, vagy használd ki az. A CRXés GT06N GPS Jármű Nyomkövető mikrofon.


Eredeti ConCox készülékhez közvetlen a gyártótól. GPS Tracker Auto GT0 GPS helymeghatározás és nyomkövetés, mágnes és vízálló tok. Tartozékok: vízálló mágneses tartó, SD-kártya, hálózati töltő. Gf-Mini Magnetic Gps Tracker With Sos Button Real Time Gps Locator TrR9C6.


Mágneses gps nyomkövető

Ne aggaszon tovább - személyi gépjárműve munkagépe esetleg vízijárműved biztonsága! COBAN TK1mágneses nyomkövető. Van viszont rendkívüli, 5. Ah teljesítményű akkumulátor – és ennek köszönhetően a piacon. Nyilatkozatok TISZTELT VÁSÁRLÓNK!


Köszönjük, hogy termékünket választotta. A GPS Trackerek kimondottan nyomkövetésre, valós idejű pozició lekérdezésre.


Hordozható személyi tracker-ként, de erős mágnesével autóra is könnyen. Nyomkövető rendszerünk segítségével az általunk támogatott GPS készülékeket (lásd lent) követheti térképen, valós időben – láthatja, hogy a követett jármű. Vízálló GPS tracker mágnessel a lerögzítéshez és hosszútávú figyeléshez a legjobb áron.


Az eszköz erős mágnese biztosítja a könnyű felszerelést és a fém.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.