2018. június 11., hétfő

Baofeng rádiók

A csomag tartalma: - db Walkie Talkie rádió - db Akkumulátor - db Töltőegység - db Rádióantenna (lecsavarható). Előre programozott PMR csatornák. Műszaki, elektronikai alkatrészek.


Az egyik legnépszerűbb airsoft rádió, mely meg is fizethető. A szett az induló játékos számára mindent tartalmaz. Nem véletlen örvendenek nagy népszerűségnek, hiszen visszafogott áron kínálnak teljes.


Cikkszám: ph- baofeng -uv82. Elérhetőség: Rendelésre. AEG Funky -80-as Rádió Telefon Adó -vevő ! BaoFeng UV-5R Hibárlan állapotú.


Csak a készülékhez mellékelt vagy a BAOFENG által szállított töltőt és akkumulátort használd. Preço baixo e entrega rápida. Aproveite o frete grátis pelo americanas prime!


Motorola MC Spectro rádiót mikrofonnal, tápcsatlakozóval valamint két. Míg az FM rádió hangerő szabályzása tökéletes, addig az adóvevő hangerejét alig lehet csökkenteni.


Ez sem volt túl sokat használva, talán párszor volt "terepen". Aki ilyet keres, tudja mik a. Kötelező: Jelölő nevében: Imi Leírásban: Kenwood Yaesu, hf-shf-ig.


Duplasoros kijelző. BAOFENG Rádiók magyar használati utasítása és beállítása. Olvasd el a biztonsági és összeszerelési részt a cikk végén letölthető pdf-ben. Baofeng UV-3R módosítások Tücsöktől.


Baofeng rádiók

Viszont mindenképpen. Confira as ofertas que a Magalu separou para você. Facilidade no pagamento e entrega rápida. Quick Overview. Az ok egyszerű, jóval kevesebb. Antenna és akkumlátor csatlakoztatás. Ha az akkumulátort a rádión töltö a rádiót kapcsold ki hogy teljesen. CD baofeng uv-5r uv-5ra uv-buv-bf- 888s bf-666s hordozható rádióval baofeng walkie-talkie kaputelefonhoz. Nem csak itthon, de külföldön is. Sokak álma, hogy két csatornán forgalmazzanak.


Hordozható kétirányú rádió BF-666S UHF400. Remek árat kapott CZ. ETMY ASIA Co Limited - Professzionális baofeng rádiók gyártói és szállítói Kínában.


Baofeng rádiók

Keresse meg a legjobb baofeng rádiók eladó itt, és szabadon vásárolni. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso.


Of these types of services, only General Mobile Radio Service requires an FCC license to operate. Citizens Band Radio Service (CB). CB service allows two-way.


Baofeng rádiók

Azt azért nem ártana hozzátenni, hogy a rádió tudja az engedély.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.