2018. május 2., szerda

Pvc kártya

Gyors szállítás az áruházból! Szállítási idő: Raktáron. Zebra eredeti fehér, mil-es plasztikkártya, amelynek a mérete és vastagsága bankkártyákhoz hasonló. Ez a termék már nem elérhető.


A nyomtatható műanyag kártyák főbb típusai. A műanyag kártyák mérete: 8× 5mm. PVC kártya, matrica. Adatkezelési és. A kártya a DURACARD ID- 3nyomtatóhoz használható. Anyagvastagság: mm. Karcálló, aranyosan csillogó kártya. Ajánlom a terméket. Toner, festékpatron, festékszalag boltok, képek. Vannak sima fehér színű kártya. Poliakryl kártyatok. Szilikon kártyatok. Ha üres helyet hagy a kártya hátoldalán, akkor egy állandó jelölővel vagy.


Pvc kártya

A kártyák megfelelnek az ISO szabványban rögzített paramétereknek, úgy mint. Ha vásárolni vagy nagykereskedelmi nagykereskedelmi. Igényelhető extra opciók: Sürgős a kártyagyártás? Ingyenes szállítás az egész országban.


Pvc kártya

RFID címke nyomtatás, RFID kártya nyomtatás, Táblanyomtatás. I nkjet pvc kártya (más néven Coating white cards) közvetlenül használható az Epson nyomtatókhoz, hogy gyorsan hozzon létre személyre szabott kártyát. Promóciós, beléptetési, vagy azonosítási célokra is tökéletes, de akár teljes.


A gép a PLC programrendszert alkalmazza a működés vezérléséhez, a műveletek pedig a felhasználóbarát HCI érintőképernyőn és a hidraulikában, mint. Tulajdonságok: 1. Ekkor pattant ki a fejéből egy olyan kártya terve, amely nem üzlethez kötődik. Néhány termék referenciánkból!


Pvc kártya

EUR Bruttó: 107. Pvc belövi a címkét kártya nyomtatás itt talál. Qingdao Phaeton egyike a vezető műanyag Hang Tag gyártók és szállítók, elsősorban a nagykereskedelmi.


Spartan Póker kártya pvc bevonattal leírása. Műanyag üzleti kártya. Szín: Teljes színű. Mi vagyunk kínál magas színvonalú, személyre szabott termékek, alacsony ár.


Ez azt jelenti, hogy a kártya birtokosaként számos egyedi és speciális kedvezményt és ajánlatot vehetsz igénybe bármelyik üzletünkben, nem beszélve a. Plasztikkártya CRszabvány. Bio Fingerprinter RFID 125khz EM Kártya önálló billentyűzet U lemez export felület. A plasztik kártyák sokrétű felhasználásuk miatt folyamatosan terjednek, egyre több területen használjuk őket.


Lehet az egy irodai beléptető- és.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.