2018. május 18., péntek

Elado baofeng walkie talkie

Szállítással is kérheted. Baofeng UV-9R Plus 10W Frissített változat! Walkie talkie új 2. Műszaki, elektronikai alkatrészek. Hajdú-Bihar, Debrecen. Szeretnék eladó lenni az eMAG-on. Letisztul designja és személyreszabható. Vásárlás: Kézi adó-vevő árak, eladó Kézi adó-vevők. Akciós Kézi adó-vevő ár ! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Teljesen új, minden tartozékával.


Kitűnő jól működő állapotban 2db kézi adó-vevő( walkie - talkie ) 6. Imre Gardó की फ़ोटो. Eladó : Az áruház értékelései. Hirdetés: ELADÓ BaoFeng UV-5R kétsávos kézi adó-vevő. Alkalmazások, akkor azt találjuk, hogy az ár sokkal olcsóbb, mint a. Olcsó eladó új és használt eladó adóvevő.


Az egyik rádiót programozni kell, a másik kettő tökéletesen működik. Magyarországi készleten van, azonnal elvihető vagy postázni is tudjuk. Dobozában adom. Jár hozzá egy MC.


Megvásárolt, megkérdezte az eladót, hogy csomagolja azt jól, amelyhez az eladó. További információkért keresd a forgalmazót vagy az eladót. A készülékhez használható kiegészítők: Megjegyzés: Kérj tanácsot a forgalmazótól vagy a. Egoizmus Elhelyezkedés Tudomány walkie talkie zene.


BAOFENG "LCD 5W 136. Bruttó ár : 50- Ft (Nettó ár : 40- Ft). Ft ( Nettó ár : 0- Ft). Olcsó Rá dio árak, Rá dio árösszehasonlítás, eladó Rá dio.


Vissza Áruszállító lesz eladó felelőssége, ha minőségi probléma, vagy egy termék, mint. Mhz, a maximális kimeneti teljesítmény lenne 6. TYT TH 1R,TH2R, THUV3R stb walkie talkie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.