2018. május 16., szerda

Digi saját router

Van a szolgáltató által adott router. Ha ez nincs meg, akkor a saját router használata nem lehetséges. Szeretnék saját routert használni a Digis eszköz helyett, mi a teendő?


Telefonon fel kell hívni a Digi ügyfélszolgálatát és az ONT eszközt bridge módba kell kérni. Kaptam hozzá egy ZTE F6router -t. Ezen jön be a net, a tv meg a telefon.


Van nekem egy TP-Link Archer C7-em, amit használnék valamilyen. Nem minden routerral megy rendesen, van egy lista a digi oldalán a támogatott eszközökről. Saját routert is használhatsz nem függ attól mit rendeltél.


Utorrent tesztnél. Vagy kérd át bridge módba, és használj saját routert. Mond azt, hogy saját routert akarsz használni és azzal is akarsz betárcsázni ( PPPoE). DIGI internet - Mobilarena Fórum.


FTTH vagy FTTB területen vagy? Mi a szolgáltatói eszköz típusa? A telefon csak akkor megy, ha routerkent hasznalom a HGW-t. PPPoE account saját routeremen beállítva és ennyi.


TP- Link routerek listaárához képest 20% kedvezményt biztosítunk, amennyiben. Gépeljük be a címsorba a router IP címét (TP-LINK esetén: 196.1) majd nyomjuk meg az ENTER.


Digi saját router

Ha saját router, akkor próbáltad kihagyni a körből? Esetleg reset-elni és újrakonfigurálni? Szakmai kérdésekkel. A digi router megvan az edimax is megvan a tp link nem megy fel.


Ma volt a digi kint nálam hogy korszerűsítsenek és kicserélték a kábeleket optikaira. PPPoE kapcsolatot dinamikus IP-re cserélni. Ez ami jelenleg van olyan mintha a régi felállásban a Router -ben.


A megoldás, hogy saját routert raksz mögé és arra kötöd az eszközeidet, az ONT- t meg bridge-be rakatod. A probléma azonnal adott, a router hiába rendelkezik gigabites portokkal. Router edimax nullkilométeres, azaz nem volt használva, tehát elkonfigolva.


Digi saját router

Máig ez volt a megoldás náluk: venni kell egy saját routert, az ő routerük LAN1. Egy 1m-es patch kábellel rákötötted volna a saját router -e s arra a többi gépet. Ha ez igaz, akkor melyik TP-Link Router alkaalmas Digi IPV fogadásra? A mai cikket egy pár napja tett látogatásom a Digi oldalán ihlette meg.


Digi saját router

Digi ügyfeleitől viszont más visszajelzéseket szoktunk kapni, ahogyan saját magam is közéjük. Ugyanis csak a legdrágább router -ek vannak gigabites csatlakozással.


További információk: Hogyan állítható vissza a router a gyári. IP-címét a saját nyilvános IP-címére. Digi nem tájékoztatott hogy ne a saját készülékembe keressem a hibát, így a számtalan reset, reconfig persze hogy nem okozott változást. Ez így egy saját belső (helyi) hálózatot alkot.


A router egy komputeres hálózatot csatlakoztat, pl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.