2018. május 10., csütörtök

Beoplay a1

Beoplay a1

Beoplay Ahordozható Bluetooth hangszóró, fekete adatai. With a refine compact design, the new Beosound Aoffers the best music experience to date. Punchy, True360. Vélemények és értékelések.


Beoplay a1

Kattints és találd meg a legolcsóbb árat az. Biztonságos vásárlás. Tekintsd meg a termék információit. Kíváncsiak voltunk, mit is tud egy tenyérnyi hangszóró.


Kis alumínium test tiszta kivitelezésben, ellenáll a pornak és a víznek, 2× W-os teljesítmény, a huroknak köszönhetően felakasztható, Beoplay alkalmazás. Hordozható, könnyű és gyönyörű: a BeoPlay A. Nem gondoltuk, volna, hogy ez a kis hangszóró ilyen durva! Az elmúlt hetekben a BeoPlay Anévre hallgató kis kerek hangszóró csodát tesztelhettük.


Egy hétig teszteltük a legújabb hordozható hangszórójukat, a BeoPlay A-et. Mondjuk, mi a kotta. Mikor a szerkesztőségünkbe került a BO. Lásd a színeknél!


A KERESETT TERMÉK JELENLEG NEM RENDELHETŐ. Képzelj el egy nagyon szép vezeték nélküli hangszórót, ami csodálatosan szól, felakasztható és kellően strapabíró. Szinte bárhová.


Tegye fel a kérdését itt. Adjon világos és átfogó leírást a problémáról és. ELADÓ Hangszóró szettek.


Bárhová is készül, ezt az ultra-hordozható Bluetooth hangszórót mindig magával. Professzionális mozgó- és állóképek gyártása drónnal.


Felvételtől az utómunkáig, egy csapatként, egy közös cél érdekében dolgozunk. Doboza, papírjai. Since it has no protruding. This small and mighty device is. The Bottom Line. A Beautiful Object. Reassuring material density. Designed for life on the go, BeoPlay Ais beautifully designed by the Danish, award-winning designer, Cecilie Manz, and features the signature. With incredible 360° dispersion, it projects more sound. Compatible with.


I can only connect and play via the Beoplay app, but since buttons are not working, only way to connect and control is the official app. I tried to re. Unlike most portable speakers (including the BeoPlay A2), the palm-sized A– available in moss green or silver – is made of aluminium, with just.


Beoplay a1

A kritika szerzője: What Hi-Fi? Find low everyday prices and buy online for delivery or.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.