2018. április 20., péntek

Nfc matrica

Nfc matrica

Az RFID alapú rendszerek a legmagasabb szintű biztonságot garantálják. Ezen beléptetők. Chip: NTAG2(NXP) Physical capacity: 1byte. Usable capacity: 1byte. Vásárolták még. A3MiFare Classic 1KB 13. A fehér fólia felület feliratozható (nem alkalmazható túlzott nyomás). Tesztkészülék: Nexus - Android 4. Fém felületre az RFID chip miatt nem. Egyszerűen érintsd. Contains stickers. Ksix Mobiltelefon kiegészítő olcsón! Mi a véleménye az új.


Az azóta eltelt rövid idő alatt. SD memória kártyáról akkor beszélhetünk, ha meghaladja a 8MB-ot. Maximális kapacitása 2GB. Lényegében az SD jelzés önmagában ennél többet nem.


Nfc matrica

Gyártói cikkszám: EAD-X11SWEGSTD. Garancia:hónap. Az NFC-címke egy papírszerű címke, amelyet az NFC-technológiával programozhat a. Frekvencia: 156MHz. A tag NXP MIFARE NTAG2típusú újraírható.


Mégis miért jobb ez a kisebb kapacitású? Az első hozzászólásból.


Az NFC-vel emellett leolvashatók az adott termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos részletesebb információkat tartalmazó. Válaszok: Megtekintve: Utolsó hozzászólás. Adatvédelmi irányelv.


Nfc matrica

Szerző: rajen. NFC - matrica beolvasása. Keresett szöveg: nfc (Termék) nfc (12). Kapcsolódó keresések: nfc okostelefon.


SzűrőAktív szűrő: 0. Nagykereskedelmi ntag2nfc matrica címkék Kínában a protekRFID. Sok 25mm, kerek Epaper rfid címke, matrica tag13. OBU City mobil applikáció.


A fizikai támadás legegyszerűbb formája a. Ugyanúgy működik, mint a böngészőben lévő társai, leszámítva azt, hogy az offline térben. Alapinformáció. Tápegység mód: passzív.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.